Εξαλλος ο Αλέγκρι, τα έψαλλε σε παίκτες και διαιτητή μετά την «γκέλα» της Γιουβέντους

Μασιμιλιάνο Αλέγκρι

i

PrtScr

Εξαλλος ο Αλέγκρι, τα έψαλλε σε παίκτες και διαιτητή μετά την «γκέλα» της Γιουβέντους

Κώστας Τόπας 14:46 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:46 - 28.08.2023

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήταν έξαλλος τόσο με τον διαιτητή όσο και με τους παίκτες του, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) με την Μπολόνια.

Σύμφωνα με τη «Gazzetta dello Sport», ο τεχνικός της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ήταν έξαλλο με τους παίκτες του και τον διαιτητή Μάρκο Ντι Μπέλο μετά το παιχνίδι με την Μπολόνια (1-1) και οι φωνές του ήταν τόσο δυνατές που ακούστηκαν στον χώρο του Τύπου.

Ολα αυτά διότι οι «μπιανκονέρι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι του Τιάγκο Μότα στο Τορίνο.  Οι «ροσομπλού» από την πλευρά τους ήταν έξαλλοι, δεδομένου ότι το VAR και ο διαιτητής δεν είδαν πιθανό πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο, λίγα λεπτά πριν την ισοφάριση του Ντούσαν Βλάχοβιτς. Ωστόσο, σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα, ο Αλέγκρι ήταν επίσης δυσαρεστημένος με κάποιες αποφάσεις του διαιτητή και δεν έκρυψε την απογοήτευσή του μετά το τελευταίο σφύριγμα. Η Γιουβέντους είχε διαμαρτυρηθεί έντονα για πέναλτι για χέρι αντιπάλου στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Αλέγκρι ήταν έξαλλος με μερικούς από τους παίκτες του και η «Gazzetta dello Sport», αναφέρει ότι οι φωνές του μέσα στα αποδυτήρια ήταν τόσο δυνατές που ακούστηκαν μέσα στον χώρο Τύπου στο «Allianz Stadium». Η «Γηραιά Κυρία» έχει συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς στα δύο εναρκτήρια παιχνίδια της Serie A και τώρα θα τεθεί αντιμέτωπη με την Έμπολι εκτός έδρας την ερχόμενη Κυριακή.