Τέλος η περίπτωση Νάγκελσμαν για την Τσέλσι!

Γιούλιαν Νάγκελσμαν

i

Γιούλιαν Νάγκελσμαν/©Marius Becker/picture alliance via Getty Images/Ideal Images

Τέλος η περίπτωση Νάγκελσμαν για την Τσέλσι!

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:26 - 21.04.2023 / Ανανεώθηκε: 18:32 - 21.04.2023

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν είναι πλέον υποψήφιος για τον πάγκο της Τσέλσι, αφού αποχώρησε από την «κούρσα» για την διεκδίκηση της θέσης του προπονητή.

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν ήταν μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων που επιλέχθηκαν από την Τσέλσι, μαζί με τον πρώην αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι, Βινσέντ Κομπανί, καθώς η αγγλική ομάδα εντείνει την αναζήτηση για τον επόμενο μόνιμο προπονητή τους μετά την απόλυση του Γκρέιαμ Πότερ νωρίτερα αυτό το μήνα.

Ωστόσο, μετά από πολλές συζητήσεις με τους επικεφαλής του «Στάμφορντ Μπριτζ», ο πρώην προπονητής της Μπάγερν Μονάχου αποσύρθηκε από τις συνομιλίες και ως εκ τούτου απέκλεισε τον εαυτό του από τη διεκδίκηση της θέσης.

Μαζί με τον Νάγκελσμαν, οι ιδιοκτήτες των «Μπλε», Τοντ Μποέλι και ο Μπεχντάντ Εγκμπαλί προσδιόρισαν τον πρώην προπονητή της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, τον προπονητή της Μπέρνλι, Κομπανί και έναν ακόμη υποψήφιο μυστήριο μέχρι στιγμής ως πιθανές επιλογές.

Ο Λουίς Ενρίκε είχε επίσης συνομιλίες με την Τσέλσι για το ενδεχόμενο να ενταχθεί στην ομάδα, μόνο που η The Telegraph αποκάλυψε αυτή την εβδομάδα ότι δεν είναι πλέον στη λίστα τους.

Οι ισχυρισμοί του Φαμπρίστιο Ρομάνο για τον Νάγκελσμαν υποστηρίζονται από τον δημοσιογράφο της Telegraph, Ματ Λόου, ο οποίος λέει ότι είναι «πολύ καλά νέα» για εκείνους τους υποστηρικτές που θέλουν ο Ποτσετίνο να αναλάβει τον συλλόγο του Δυτικού Λονδίνου.

Το όνομα του Γερμανού προπονητή έχει συνδεθεί με την Τότεναμ αυτό το καλοκαίρι, ενώ έχει επίσης έχει ακουστεί για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Τσέλσι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, 12 βαθμούς μακριά από την πρώτη εξάδα, έχοντας γνωρίσει και τον αποκλεισμό από το Champions League στα μέσα της εβδομάδας από τη Ρεάλ Μαδρίτης.