Καϊσέδο για το «ναυάγιο» στην Άρσεναλ: «Με κορόιδευαν και μου φέρθηκαν άσχημα, υπέφερα»

Μόισες Καϊσέδο

i

©Photo by Richard Sellers/Getty Images/Ideal Images

Καϊσέδο για το «ναυάγιο» στην Άρσεναλ: «Με κορόιδευαν και μου φέρθηκαν άσχημα, υπέφερα»

Κώστας Τσιακλής 13:20 - 21.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:26 - 21.04.2023

Ο μέσος της Μπράιτον, Μόισες Καϊσέδο, αποκάλυψε πως βρέθηκε πολύ κοντά στο να πάει στην Άρσεναλ όμως τελικά αυτό δεν έγινε και τον έκανε να υποφέρει. Παράλληλα ο 21χρονος άσος εξέφρασε την πεποίθηση του ότι θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για να το κάνει.

Ο μέσος της Μπράιτον, Μόισες Καϊσέδο, αποκάλυψε πως έφτασε πολύ κοντά στο να μεταγραφεί στην Άρσεναλ τον περασμένο Ιανουάριο και δήλωσε πως στην αρχή υπέφερε αρκετά που κάτι τέτοιο τελικά δεν πραγματοποιήθηκε.

Ο 21χρονος μάλιστα είχε ζητήσει δημόσια να αποχωρήσει από τη Μπράιτον για λογαριασμό των «κανονιέρηδων» όμως οι «γλάροι» δεν υποχώρησαν και τελικά όχι μόνο κράτησαν στο δυναμικό τους τον ποδοσφαιριστή, αλλά ανανέωσαν και το συμβόλαιο του μέχρι το 2027. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Άρσεναλ φαίνεται να είχε κάνει προσφορά άνω των 100 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του.

Ο Κασεμίρο γελούσε μαζί με τον διαιτητή μετά τον αποκλεισμό και εξόργισε τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
PREMIER LEAGUE

10:53 - 21.04.2023

Ο Κασεμίρο γελούσε μαζί με τον διαιτητή μετά τον αποκλεισμό και εξόργισε τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Κασεμίρο εξόργισε τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την αντίδρασή του μετά τον αποκλεισμό των «κόκκινων διάβολων» από το Europa League.

Ο Καϊσέδο μίλησε ανοικτά για το τι έγινε τον Ιανουάριο και είπε μεταξύ άλλων ότι είναι σίγουρος ότι θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για να πάει (;). Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι δηλώσεις του για το πως χειρίστηκε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τη σχετική φημολογία.

Συγκεκριμένα ο Καϊσέδο ανέφερε τα εξής: «Ήμουν πολύ κοντά στο να πάω. Υπέφερα πολύ. Είμαι σίγουρος ότι θα έχω πολλές περισσότερες ευκαιρίες. Γι' αυτό συνεχίζω να κάνω τα πράγματα καλά. [Αλλά] ήταν δύσκολο. Στην αρχή, όταν δεν κατέληγα να πάω, πολλοί άνθρωποι με κορόιδευαν στο Instagram. Ο κόσμος μου φέρθηκε άσχημα. Δεν έλεγξα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γιατί θα με πονούσε να δω πράγματα.

Είχα δει πολλά από την Άρσεναλ πριν μάθω ότι υπήρχε πιθανότητα να υπογράψω για αυτήν. Τους παρακολούθησα και μου άρεσαν γιατί έχουν πολύ νέους, ταλαντούχους παίκτες και μερικά αστέρια, αλλά πάντα έχουν τη νοοτροπία να θέλουν περισσότερα. Εννοείται ότι θέλω να πάρουν το πρωτάθλημα. Το ελπίζω αλλά θα δούμε».

Ο Καϊσέδο βρίσκεται επίσης στη μεταγραφική λίστα της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως μοιάζει ο ίδιος να ονειρεύεται να ενταχθεί στην ομάδα του Μικέλ Αρτέτα. Με τη φανέλα της Μπράιτον ο νεαρός μέσος έχει καταγράψει μέχρι τώρα 43 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (33 φέτος), με απολογισμό δύο γκολ και τρεις ασίστ.