Ο λόγος για τον οποίο ο Κλοπ αρνήθηκε να κάνει τις γροθιές μετά την «επτάρα» (vid)

Γιούργκεν Κλοπ

i

Γιούργκεν Κλοπ/PrtScr

Ο λόγος για τον οποίο ο Κλοπ αρνήθηκε να κάνει τις γροθιές μετά την «επτάρα» (vid)

Κώστας Τόπας 15:46 - 06.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:48 - 06.03.2023

Παρά το γεγονός ότι η Λίβερπουλ επικράτησε με 7-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Γιούργκεν Κλοπ αρνήθηκε να κάνει τον συνηθισμένο του πανηγυρισμό με τις γροθιές μπροστά στο Kop.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά το γεγονός ότι προερχόταν από την πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα στο Europa League, αλλά και την κατάκτηση του Carabao Cup, είδε την Λίβερπουλ να επικρατεί με 7-0 στο μεταξύ τους ντέρμπι στο «Άνφιλντ».

Μετά από αυτό το τρίποντο, ενισχύθηκαν και οι ελπίδες των «Reds» για να πάρουν το εισιτήριο που οδηγεί στο Champions League, την επόμενη σεζόν. Η εξασφάλιση της πρόκρισης στην κορυφαία διασυλλογικής διοργάνωσης, θα ήταν ένα αξιοσημείωτο γεγονός για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, η οποία φέτος είχε τα πάνω και τα κάτω της.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι παίκτες πανηγύρισαν μαζί με τους οργανωμένους φίλους της Λίβερπουλ. Ο Γιούργκεν Κλοπ από την πλευρά του κατευθύνθηκε στο Kop για να χειροκροτήσει τους οπαδούς, ωστόσο, αρνήθηκε να κάνει το συνηθισμένο του πανηγυρισμό με τις γροθιές.

Οι σχολιαστές από το beIN SPORTS, Ρίτσαρντ Κις και Άντι Γκρέι, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο Κλοπ δεν προχώρησε στο συγκεκριμένο πανηγυρισμό λόγω σεβασμού.

«Αυτό είναι σεβασμός», ανέφερε ο Κις αρχικά για να συμπληρώσει ο Γκρέι στη συνέχεια: «Ναι, 100 τοις εκατό».