Η Γιουβέντους της... ανατροπής έστησε «πάρτι» και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά

Γιουβέντους - Σαλερνιτάνα

i

© PrtScr

Η Γιουβέντους της... ανατροπής έστησε «πάρτι» και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:53 - 04.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:56 - 04.01.2024

Με ανατροπή η Γιουβέντους πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στη Σαλερνιτάνα (6-1) και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Η Γιουβέντους της... ανατροπής συνέχισε ακάθεκτη το αήττητο σερί που έχει χτιστεί κι εξασφάλισε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Σε ένα απολαυστικό ματς στο Τορίνο κόντρα στη Σαλερνιτάνα (6-1) για τους «16» του θεσμού, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με το... καλημέρα. Ο Τσουκουμπουίκεμ Ικουεμέσι εκμεταλλεύτηκε το τεράστιο λάθος της αντίπαλης άμυνας κι εκτέλεσε υποδειγματικά για το 0-1.

Παρά το γρήγορο «σοκ», η Γηραιά Κυρία έδειξε άμεση αντίδραση κι έγινε το απόλυτο αφεντικό του ματς. Στο 12ο λεπτό, ο Φάμπιο Μιρέτι βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με ένα άπιαστο σουτ έφερε το ματς στα ίσα. 

Στη συνέχεια η Γιουβέντους συνέχισε να πιέζει, δεν άφησε περιθώρια στους φιλοξενούμενους και στο 35ο λεπτό έφτασε στην ολική ανατροπή. Έπειτα από μία εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Αντρέα Καμπιάζο υποδέχτηκε την μπάλα και με μία εξ επαφής εκτέλεση διαμόρφωσε το 2-1.

Στην επανάληψη, το σκηνικό του αγώνα παρέμεινε ίδιο. Οι «ασπρόμαυροι» είχαν το πάνω χέρι και στο 54΄ «κλείδωσαν» τη νίκη. Ο Ντανιέλε Ρουγκάνι πήρε το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή και είχε εύκολο έργο για το 3-1.

Στο 75ο λεπτό, ο Ντίλαν Μπρον έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κι έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Γιουβέντους (4-1), ενώ στο 88΄, οι γηπεδούχοι έφτασαν και στο 5-1 με τον Κενάν Γιλντίζ, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική κούρσα κι εκτέλεσε υποδειγματικά.

Μουρίνιο: «Θα βγει το ντοκιμαντέρ μου στο Netflix κι εκεί θα δείτε ότι είμαι τελείως τρελός»
SERIE A

12:08 - 04.01.2024

Μουρίνιο: «Θα βγει το ντοκιμαντέρ μου στο Netflix κι εκεί θα δείτε ότι είμαι τελείως τρελός»

Μετά τη νίκη επί της Κρεμονέζε στο Κύπελλο Ιταλίας, ο τεχνικός της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο ανακοίνωσε τα γυρίσματα της σειράς του στο Netflix: «Με πληρώνουν καλά, θα πω πράγματα που θα υπάρχουν μόνο εκεί».

Τέλος, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τιμ Γουέα έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα με μία «οβίδα», η οποία είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει το γκολ του μήνα.