Με υπογραφή Κουέν στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ατρόμητος

Οι παίκτες του Ατρόμητου

i

© Intime

Με υπογραφή Κουέν στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ατρόμητος

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:53 - 22.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:49 - 22.11.2023

Ένα γκολ του Κουέν ήταν αρκετό να στείλει τον Ατρόμητο στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας (0-1), με την ομάδα του Ίλιτς να επικρατεί του Γιούχτα στην Κρήτη.

Ο Ατρόμητος πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και αυτό χάρη στον Αντρέας Κουέν, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τον Γιούχτα (0-1). Επόμενος στόχος η ΑΕΛ, την οποία οι Περιστεριώτες θέλουν να προσπεράσουν με φόντο τα προημιτελικά.

Ο Ατρόμητος είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρας και είχε τη μεγάλη του στιγμή στο 24', με τον Βαλένσια να βλέπει τον Κόλλια να τον σταματάει σε δύο χρόνους. Ακολούθησε η απάντηση των γηπεδούχων, όμως ο Τζανής μπροστά σε κενή εστία δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα (40') 

Η υπεροχή συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 0-1. Ο Ντίρκς μοίρασε στον Κουέν, εκείνος επιχείρησε ένα διαγώνιο σουτ και στο 54ο λεπτό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε τίποτα και το σκορ παρέμεινε ίδιο. 

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Γιούχτας: Κόλλιας, Γελαδάρης, Μάρτσι, Φαζός, Δασκαλάκης, Κίσσας, Μπρους, Τζανής, Αλεξόπουλος, Βρετός, Κωστανάσιος.

Ατρόμητος: Μαρκετζάνι, Αθανασίου, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Κυβρακίδης, Γιουμπιτάνα, Κούεν, Κουντέ, Φριντζόνσον, Βαλένσιο, Ντιρκς.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ: