Ο Λεωνίδας Βόκολος στο Sportal: «Διέλυσαν τα πάντα στην ομάδα του Σάντος – Μου έκοψαν το τηλέφωνο κι έτσι έμαθα ότι δεν συνεχίζω στην Εθνική»

Ο Λεωνίδας Βόκολος στο Sportal

i

© SS Youtube

Ο Λεωνίδας Βόκολος στο Sportal: «Διέλυσαν τα πάντα στην ομάδα του Σάντος – Μου έκοψαν το τηλέφωνο κι έτσι έμαθα ότι δεν συνεχίζω στην Εθνική»

Sportal newsroom 22:47 - 20.11.2023

Για την περίεργή του αποχώρηση από την Εθνική Ελλάδας μίλησε στον Στέφανο Αβραμίδη και το Sportal ο Λεωνίδας Βόκολος, ο οποίος αναφέρθηκε στη στιγμή που «έμαθε» ότι δεν θα συνεχίσει να αποτελεί μέρος της «γαλανόλευκης».

Στο πέρασμά του από την Εθνική Ελλάδα αναφέρθηκε ο Λεωνίδας Βόκολος, μιλώντας στο Sportal και τον Στέφανο Αβραμίδη. Ο ίδιος στάθηκε σε εκείνο το βράδυ που κατάλαβε ότι δεν θα συνεχίσει στη «γαλανόλευκη», ενώ υποστήριξε πως δεν τον ενημέρωσε κανένας από την Ομοσπονδία πως δεν θα συνεχίσει στο πόστο του. 

«Ξαφνικά μέσα σε ένα βράδυ διέλυσαν τα πάντα. Εγώ προσωπικά ενημερώθηκα… Μάλλον δεν είχα καμία ενημέρωση όσον αφορά το τι ακριβώς θα γίνει στο μέλλον, γιατί το να φύγω εγώ, ο καθένας μπορούσε να πάρει τις αποφάσεις ότι θα έπρεπε να φύγουμε κι εγώ και ο Τάκης, άρα και ο Σάντος. Εγώ ενημερώθηκα, μάλλον δεν ενημερώθηκα, απλά κατάλαβα ότι σταμάτησα να εργάζομαι για την Ομοσπονδία όταν σταμάτησε το τηλέφωνο της Ομοσπονδίας να λειτουργεί. Δεν είχα ούτε ένα τηλέφωνο, ούτε μία ενημέρωση έστω και τυπικά, δεν ζητάω ευχαριστώ ή τίποτα γιατί ok…

Με τον Σάντος στο μεσοδιάστημα αυτό είχατε μιλήσει;

Εγώ το ήξερα από τη Βραζιλία, από το Μουντιάλ, υπήρχαν ήδη δημοσιεύματα, υπήρχαν ήδη κάποιες καταστάσεις οι οποίες γύριζαν γύρω από αυτό το θέμα, για συγκεκριμένους λόγους οι οποίοι δεν είναι της ώρας να τους αναφέρουμε και παρ’ ότι είχαμε την διαβεβαίωση από την διοίκηση της Ομοσπονδίας, εγώ και ο Τάκης τουλάχιστον γιατί με τον Σάντος, ο Φερνάντο είναι κάτι διαφορετικό, είναι ο προπονητής, τελειώνει το συμβόλαιό του, μπορεί να μην ήθελε να μείνει, μπορεί να μην συμφωνούσαν σε κάτι… Αλλά επειδή εμείς ήμασταν συνεργάτες της Ομοσπονδίας και σύμφωνα με τα λεγόμενά τους είχαμε κάνει καλή δουλειά, πάρα πολύ καλή δουλειά…

Και σύμφωνα με τα αποτελέσματα…

Και με τα αποτελέσματα, θα παραμέναμε στα πόστα μας. Τελικά αυτό δεν έγινε, εντάξει δεν μπορώ να κρίνω και να πω κάτι, αυτοί πήραν τις αποφάσεις, ok αποφάσισαν να μην συνεχίσουμε και να μην βρισκόμαστε εκεί, οπότε όλα καλά».

Αναλυτικά όλη η συνέντευξη του Λεωνίδα Βόκολου στο Sportal: