Σοκ στη Λαμία: Τέλος ο Τζαγκόεφ ο οποίος σταματάει το ποδόσφαιρο

O Τζαγκόεφ και ο Τόσιτς

i

© Intime

Σοκ στη Λαμία: Τέλος ο Τζαγκόεφ ο οποίος σταματάει το ποδόσφαιρο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:16 - 20.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:21 - 20.11.2023

Και ξαφνικά τέλος ο Τζαγκόεφ! Ο παίκτης της Λαμίας γνωστοποίησε στην ομάδα πως σκοπεύει να αποχωρήσει από τον σύλλογο και να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, με αφορμή έναν τραυματισμό του.

Σαν... βόμβα έσκασε η αποχώρηση του Άλαν Τζαγκόεφ, ο οποίος γνωστοποίησε στη διοίκηση της Λαμίας πως θα αποχωρήσει από την ομάδα. Μάλιστα, ο ίδιος δεν σκοπεύει να αποχωρήσει για λογαριασμό άλλης ομάδας.

Ο Ρώσος έχει σκοπό να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στους ιθύνοντες της ομάδας. Έτσι, η καριέρα του με τα «κυανόλευκα» ολοκληρώνεται με άδοξο τρόπο, αφού ο ίδιος αποχωρεί έχοντας μόλις δύο παιχνίδια και αυτά ως αλλαγή (σύνολο 14 λεπτά).

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Lamianow.gr ο παίκτης τραυματίστηκε σε ατομική προπόνηση της προηγούμενης εβδομάδα και το αποτύπωμα του τραυματισμού ήταν πιο σοβαρό από ότι αρχικά φαινόταν. Ο παίκτης λύγισε από την άσχημη εξέλιξη και πάνω που είχε αρχίσει να μπαίνει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Ο Λεωνίδας Βόκολος στο Sportal: «Ό,τι κι αν έκανα σε εκείνο το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός θα ήμουν κατηγορούμενος»
SPORTAL ORIGINALS

12:39 - 20.11.2023

Ο Λεωνίδας Βόκολος στο Sportal: «Ό,τι κι αν έκανα σε εκείνο το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός θα ήμουν κατηγορούμενος»

Από τον Θωμά Μαύρο στην... κούπα, τον "Μανώλη", τη Βραζιλία και τη Λαμία, 40 χρόνια δρόμος. Ο Λεωνίδας Βόκολος στο νέο επεισόδιο «Βόλτα με τον Μπουτς», ανοίγει την καρδιά του στον Στέφανο Αβραμίδη και γυρίζει τον χρόνο πίσω. Σε ένα παιχνίδι στην Τούμπα που έκρινε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα.

 Μάλιστα άμεσα επικοινώνησε με τους ανθρώπους της διοίκησης φανερά καταβεβλημένος και απογοητευμένος τονίζοντας τους ότι θα ήθελε να σταματήσει αφού ο τραυματισμός αυτός ήταν πισωγύρισμα για τον ίδιο και δεν θα είχε το ψυχικό σθένος να επανακάμψει. Οι δύο πλευρές θα λύσουν κοινή συνεναίσει την συνεργασία τους αφού ο παίκτης δεν θα μπορέσει να συνεχίσει.