Ο Λεωνίδας Βόκολος στο Sportal: «Ό,τι κι αν έκανα σε εκείνο το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός θα ήμουν κατηγορούμενος»

Στέφανος Αβραμίδης 12:39 - 20.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:40 - 20.11.2023

Από τον Θωμά Μαύρο στην... κούπα, τον "Μανώλη", τη Βραζιλία και τη Λαμία, 40 χρόνια δρόμος. Ο Λεωνίδας Βόκολος στο νέο επεισόδιο «Βόλτα με τον Μπουτς», ανοίγει την καρδιά του στον Στέφανο Αβραμίδη και γυρίζει τον χρόνο πίσω. Σε ένα παιχνίδι στην Τούμπα που έκρινε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα.

Στην πρώτη... σχεδόν φθινοπωρινή βόλτα με τον Boots συνοδοιπόρος μας ο Λεωνίδας Βόκολος! Ο τεχνικός της Λαμίας μας "ταξιδεύει" σε όλη του την πορεία στο ποδόσφαιρο, 40 χρόνια δεν τα λες και λίγα! 

Πώς ο πιτσιρικάς που, αρχές δεκαετίας του '90, έβλεπε με δέος στις προπονήσεις του Πανιωνίου τον Θωμά Μαύρο έφτασε πριν από λίγους μήνες στο "mission impossible" της παραμονής της ομάδας της Φθιώτιδας στην Σούπερλιγκ αλλά και στη φετινή εξαιρετική της πορεία! Το Κύπελλο που σήκωσε ως αρχηγός των "κυανέρυθρων" το 1998, του το έδωσε ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος μαζί με κάποιες... εξηγήσεις οικονομικής φύσεως στον Γιάννη Καμίτση

Πόσο... απλά τον πήρε στον Ευρωπαίο Παναθηναϊκό ο Γιώργος Βαρδινογιάννης και το όνειρο της ευρωπαϊκής καριέρας που...όνειρο έμεινε! Η μεγάλη του προσωπική δοκιμασία με το περιβόητο γκολ του Ολιζαντέμπε, η στήριξη της οικογένειάς του και οι αδιαπραγμάτευτες αρχές του! Τα όμορφα, και αποδοτικά, χρόνια της Εθνικής με Euro και Μουντιάλ δίπλα στον Σάντος και το... κομμένο τηλέφωνο! 

Η γνώμη του για τους προπονητές του Big 4, ο θαυμασμός του για τον Κλοπ και τα...παράπονά του για το ελληνικό πρωτάθλημα! Αυτά και πολλά άλλα σε μια ακόμη απολαυστική για εμάς, ελπίζουμε και για εσάς, βόλτα με τον Boots!