Γιακουμάκης: Η Μίντιλαντ και η προοπτική της Αγγλίας
i

Ο Γιώργος Γιακουμάκης/twitter

Γιακουμάκης: Η Μίντιλαντ και η προοπτική της Αγγλίας

Sportal newsroom 12:26 - 05.01.2023

Η Μίντιλαντ θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Γιώργο Γιακουμάκη, αλλά για τον Ελληνα επιθετικό της Σέλτικ υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες της Αγγλίας.

Σχεδόν βέβαιο θεωρείται πως ο Γιώργος Γιακουμάκης θα αποχωρήσει από τη Σέλτικ ως το τέλος Ιανουαρίου και αυτό που μένει να γίνει γνωστό είναι το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Ο Ελληνας επιθετικός δεν τα βρήκε με τη διοίκηση των «καθολικών» για ανανέωση του συμβολαίου του και επιθυμία και των δύο πλευρών είναι να φύγει από το «Πάρκχεντ». Ηδη υπάρχουν ομάδες που έχουν χτυπήσει την πόρτα της Σέλτικ, όπως για παράδειγμα η Μίντιλαντ.

Σύμφωνα με το «BT Sporten», έχουν υπάρξει συζητήσεις ανάμεσα στους Σκωτσέζους και τον σύλλογο από τη Δανία, ωστόσο ακόμα δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία. Υπάρχει απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές στο οικονομικό, με τη Σέλτικ να κοστολογεί τον 28χρονο στράικερ στα 6-7 εκατομμύρια ευρώ και τη Μίντιλαντ να είναι διατεθειμένη να δαπανήσει περί τα πέντε.

Πάντως, για τον Γιακουμάκη υπάρχει ενδιαφέρον και από την Αγγλία, γεγονός που δεν τον αφήνει καθόλου ασυγκίνητο. Μια από τις ομάδες που τον έχουν τσεκάρει είναι η πρωτοπόρος της Championship, Μπέρνλι, στον πάγκο της οποίας βρίσκεται ο άλλοτε αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι, Βενσάν Κομπανί.