Ισπανοί οπαδοί αποδοκίμασαν τον Γκάβι στη φιέστα για το Nations League: «Π*** Μπάρτσα» (vids)

Γκάβι

i

PrtScr

Ισπανοί οπαδοί αποδοκίμασαν τον Γκάβι στη φιέστα για το Nations League: «Π*** Μπάρτσα» (vids)

Κώστας Τόπας 09:47 - 20.06.2023

Μερίδα Ισπανών οπαδών αποδοκίμασε έντονα τον Γκάβι, κατά την διάρκεια της φιέστας της «φούρια ρόχα» για την κατάκτηση του Nations League.

Μετά το 0-0 της κανονικής διάρκειας, αλλά και της παράτασης η Ισπανία επικράτησε της Κροατίας με 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι και κατέκτησε το Nations League.

Την ημέρα που η ισπανική ομάδα γιόρτασε τον τίτλο του Nations League με τους φιλάθλους της, προέκυψαν και απρόοπτα. Όλοι οι παίκτες πέρασαν από το μικρόφωνο και το πάρτι ήταν στο ίδιο επίπεδο μέχρι που ήρθε η σειρά του Γκάβι. Ο νεαρός παίκτης της Μπαρτσελόνα, ξεκίνησε τις ευχαριστίες μπροστά σε έναν κατάμεστο γήπεδο μέχρι που ακούστηκαν μερικές μεμονωμένες αποδοκιμασίες.

Μια ομάδα οπαδών βρήκε την ευκαιρία να φωνάξει υβριστικά συνθήματα κατά του συλλόγου του Ανδαλουσιανό μέσου, της Μπαρτσελόνα. «P*** Barca!», ήταν μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Γκάβι ενώ κάποιοι συμπαίκτες του, όπως ο Ζόρντι Άλμπα ή ο Ντέιβιντ Ράγια, ακριβώς πίσω από τον ποδοσφαιριστή, δεν μπορούσαν να πιστέψουν τις ατυχείς επιθέσεις.

Παρά τις αποδοκιμασίες ο Γκάβι συνέχισε τον λόγο του κι ευχαρίστησε τους Ισπανούς για την στήριξη που έδειξαν στην εθνική ομάδα.

«Καλησπέρα σε όλους. Θα είμαι σύντομος, ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Ισπανούς και όλους τους φιλάθλους που μας στήριξαν σε αυτά τα δύο παιχνίδια, που χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατό να φτάσουμε στην επιτυχία. Θα τους είμαι αιώνια ευγνώμων. Ζήτω η Ισπανία».