Οι συγκινητικές εικόνες από την επίσκεψη του Γκάβι με πατερίτσες στο προπονητικό της Μπαρτσελόνα (vid)

Οι συγκινητικές εικόνες από την επίσκεψη του Γκάβι με πατερίτσες στο προπονητικό της Μπαρτσελόνα (vid)

Κώστας Τόπας 14:21 - 21.11.2023

Ο Γκάβι επισκέφθηκε τους συμπαίκτες του στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα, λίγα 24ωρα μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη και καταχειροκροτήθηκε από τους «μπλαουγκράνα».

Το ότι ο Γκάβι, είναι ένας από τους παίκτες που αγαπούν περισσότερο όλοι στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα δεν είναι μυστικό. Στα 19 του, έχει κερδίσει μια θέση στις καρδιές των συμπαικτών και των προπονητών για τον τρόπο ζωής του, πέρα ​​από την ποδοσφαιρική του ποιότητα. Γι' αυτό και ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη στο δεξί γόνατο με την εθνική Ισπανίας, η πλήρης ρήξη του πρόσθιου χιαστού και που θα τον κρατήσει εκτός για περίπου οκτώ μήνες, ήταν ένα σκληρό πλήγμα για την ομάδα.

Η απόδειξη της αγάπης των συμπαικτών του Γκάβι προς το πρόσωπο του νεαρού Ισπανού μέσου αποτυπώνεται και στο παρακάτω βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Μπαρτσελόνα. Ο 19χρονος μέσος, χρησιμοποιώντας πατερίτσες πριν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τις επόμενες ημέρες, επισκέφτηκε την ομάδα στο προπονητικό όπου έλαβε σημάδια στοργής και χειροκροτήματα από τους παρευρισκόμενους. 

Ανάμεσα σε φιλιά, αγκαλιές και λόγια ενθάρρυνσης, ο νεαρός Ανδαλουσιανός μέσος συγκινήθηκε και κατέληξε να αγκαλιάζει τον Τσάβι. Από την άλλη, ο  Γκάβι αναμένεται να επιστρέψει στην προετοιμασία της επόμενης σεζόν για τη Μπαρτσελόνα, κάποια στιγμή από τα τέλη Ιουλίου έως τον Σεπτέμβριο.