Η απόγνωση και τα δάκρυα του Γκάβι στα αποδυτήρια: «Δεν το πιστεύω, γιατί σε εμένα;» (vid)

Γκάβι

i

PrtScr

Η απόγνωση και τα δάκρυα του Γκάβι στα αποδυτήρια: «Δεν το πιστεύω, γιατί σε εμένα;» (vid)

Κώστας Τόπας 13:10 - 20.11.2023

Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι τραυματίστηκε σε τόσο σοβαρό βαθμό ο Γκάβι και η θλίψη του ήταν έκδηλη στους συμπαίκτες του και στον προπονητή.

«Δεν γίνεται, δεν το πιστεύω, γιατί σε εμένα;» Οι κραυγές θρήνου και αγανάκτησης του Γκάβι ακούγονταν πέρα ​​από τα αποδυτήρια του «Χοσέ Θορρίγια». Συντετριμμένος ο μέσος της Μπαρτσελόνα, ο οποίος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το γήπεδο στο 24ο λεπτό, μετά από σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο ματς της Ισπανίας με την Γεωργία.

Αν και είναι μόλις 19 ετών, ο Σεβιγιιάνος μέσος είχε μόνο έναν τραυματισμό -εκτός από ένα κάταγμα στο ζυγωματικό- που τον είχε αναγκάσει να χάσει πάνω από δύο αγώνες. Εάν επιβεβαιωθούν οι κακοί οιωνοί, ο Γκάβι θα μείνει εκτός για τουλάχιστον έξι μήνες, που σημαίνει ότι σίγουρα θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και η συμμετοχή του στο επόμενο Euro θα τεθεί σε σοβαρό κίνδυνο.

Δεν υπήρχε παρηγοριά για τον Γκάβι στο ημίχρονο στο παιχνίδι με τη Γεωργία. Ο νεαρός μέσος των Καταλανών γνώριζε ότι είχε τραυματιστεί σοβαρά και όσο κι αν προσπάθησαν οι συμπαίκτες του να τον παρηγορήσουν. Ο Γκάβι δεν μπορούσε να το πιστέψει. «Γιατί σε μένα;» επανέλαβε μέσα σε δάκρυα. 

Ο «ιός της FIFA» έχει κάνει τις ομάδες να παρακαλάνε να μην αγωνίζονται τα αστέρια τους με τις εθνικές
EURO

12:06 - 20.11.2023

Ο «ιός της FIFA» έχει κάνει τις ομάδες να παρακαλάνε να μην αγωνίζονται τα αστέρια τους με τις εθνικές

Οι ομάδες κάνουν τον... σταυρό τους κάθε φορά που οι παίκτες φεύγουν για τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες. Οι τραυματισμοί έχουν «ρημάξει» τους συλλόγους.

Η θλίψη του ήταν αμέσως μεταδοτική στους συμπαίκτες του, που δεν μπορούσαν να αρθρώσουν λέξη. Μόνο οι πιο έμπειροι, όπως ο Ινίγο Μαρτίνεθ, προσπάθησαν να ενθαρρύνουν το υπόλοιπο συνόλο.

Ο ίδιος προπονητής, Λουίς ντε λα Φουέντε, έδειξε επίσης μετά το παιχνίδι ότι ήταν πολύ συγκινημένος από αυτό που συνέβη. «Είναι η πιο πικρή νίκη της καριέρας μου», είπε, γνωρίζοντας ότι ο Γκάβι επρόκειτο να μείνει εκτός για πολύ καιρό.

🔴Baladeros LIVE: Φάκελος στόπερ στον Ολυμπιακό, Αλμέιδα α λα Μπάγεβιτς και η ημερομηνία του ντέρμπι

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο