Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Γκάβι και το μεγάλο διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης (vids)

Γκάβι

i

PrtScr

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Γκάβι και το μεγάλο διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης (vids)

Κώστας Τόπας 08:30 - 20.11.2023

Ατυχος ο Γκάβι, ο οποίος όπως όλα δείχνουν υπέστη ρήξη χιαστού και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.

Ο Γκάβι έφυγε από το γήπεδο στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα Ισπανία-Γεωργία την Κυριακή (19/11) μετά από τραυματισμό στο δεξί του γόνατο. Ο μέσος της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Ισπανίας δέχθηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα από τον Γεωργιανό, Λοχοσβίλι στο 20ο λεπτό, γι' αυτό και έφυγε στιγμιαία από τον αγωνιστικό χώρο. Αργότερα, μετά την επιστροφή του, κατέληξε να τραυματιστεί στο 23ο λεπτό ενώ προσπαθούσε να κοντρολάρει την μπάλα. Έφυγε εμφανώς με πόνους και δάκρυα και αργότερα η RFEF έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τον τραυματισμό του νεαρού μέσου.

Συγκεκριμένα, η ισπανική Ομοσπονδία ανέφερε ότι ο Γκάβι υφίσταται «σημαντικό τραυματισμό στο δεξί του γόνατο» και ότι θα πρέπει να «διενεργήσει εξετάσεις για να διαπιστώσει την πραγματική έκταση του τραυματισμού». Πρέπει ακόμα να περάσει τις προαναφερθείσες ιατρικές εξετάσεις για να επιβεβαιώσει τη διάγνωση, αλλά σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία, υπάρχουν φόβοι για ρήξη χιαστού.

Ο ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη και εκεί θα υποβληθεί στις σχετικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού στο δεξί γόνατο. Ελλείψει επίσημα γνώσης της έκτασης του τραυματισμού, οι προβλέψεις δεν είναι καθόλου αισιόδοξες. Μάλιστα, στο δεύτερο ημίχρονο, ο Φεράν Τόρες, αφού πέτυχε ένα γκολ, αποφάσισε να σηκώσει στον αέρα τη φανέλα του Γκάβι κατά τη διάρκεια του πανηγυρισμού του. Ήταν μια κίνηση συμπαράστασης προς τον συμπαίκτη του, ο οποίος δείχνει να βρίσκεται μακριά από τα γήπεδα εδώ και καιρό.

Εάν επιβεβαιωθούν οι χειρότεροι οιωνοί, ο Γκάβι θα μπορούσε να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες, που σημαίνει ότι μπορεί να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν με την Μπαρτσελόνα και η παρουσία του στο Euro του επόμενου καλοκαιριού θα τεθεί σε κίνδυνο.

Οπαδοί εισέβαλαν στο Σιέρα Λεόνε - Αίγυπτος και την «έπεσαν» στον Σαλάχ, έφυγε με στρατιωτική συνοδεία ο αστέρας της Λίβερπουλ (vids)
WORLD CUP

08:05 - 20.11.2023

Οπαδοί εισέβαλαν στο Σιέρα Λεόνε - Αίγυπτος και την «έπεσαν» στον Σαλάχ, έφυγε με στρατιωτική συνοδεία ο αστέρας της Λίβερπουλ (vids)

Οπαδοί της Σιέρα Λεόνε εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και πήγαν προς το μέρος του Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος αποχώρησε συνοδεία στρατιωτικών δυνάμεων.

Ο προπονητής της Ισπανίας, Λουίς ντε λα Φουέντε τόνισε από την πλευρά του για τον Γκάβι: «Ήταν συντετριμμένος. Δεν κατάλαβε ότι αυτό θα μπορούσε να του συμβεί. Είναι η πιο δύσκολη και πικρή στιγμή που έχω ζήσει ποτέ στο ποδόσφαιρο. Πάτησε άσχημα και το γόνατό του. Το ποδόσφαιρο είναι μια επικίνδυνη δραστηριότητα.

 Ανεξέλεγκτο. Λυπάμαι πολύ για τον παίκτη. Πραγματικά. Καταλαβαίνω την αποστροφή όλων, για την Μπαρτσελόνα, για τον παίκτη, για την Ομοσπονδία. Το νιώθουμε στην ψυχή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

🔴Baladeros LIVE: Φάκελος στόπερ στον Ολυμπιακό, Αλμέιδα α λα Μπάγεβιτς και η ημερομηνία του ντέρμπι

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο