Η Βίκυ Λόπες «έσπασε» το ρεκόρ του Ανσού Φατί κι έγινε η νεότερη σκόρερ σε El Clasico

Η Βίκυ Λόπες «έσπασε» το ρεκόρ του Ανσού Φατί κι έγινε η νεότερη σκόρερ σε El Clasico

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:56 - 20.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:07 - 21.11.2023

Με το γκολ που σημείωσε η Βίκυ Λόπες στην ευρεία νίκη της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, έγινε η νεότερη σκόρερ σε El Clasico σε ηλικία 17 ετών και 116 ημερών, ξεπερνώντας το ρεκόρ του Ανσού Φατί.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το «clasico» η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανές «διέλυσαν» με 5-0 τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Estadi Olímpic Lluís Companys και συνέχισαν με το απόλυτο στο πρωτάθλημα, κάνοντας το 9/9. 

Η κάτοχος της Χρυσής Μπάλας Αϊτάνα Μπονματί άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό του αγώνα κι ακολούθησαν άλλα τέσσερα γκολ. Η Καρολίν Γκράχαμ Χάνσεν (43΄), η Μαριόνα Καλντεντέι (45+1΄), η Κλόντια Πίνα (90+1') κι η Βίκυ Λόπες (90+3') έγραψαν το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ στο θρίαμβο της Μπαρτσελόνα κόντρα στις «μερένχες». 

Γιαμάλ για το περιστατικό με τον Λεβαντόφσκι: «Αυτά γίνονται στο γήπεδο...» (vid)
LA LIGA

09:24 - 17.11.2023

Γιαμάλ για το περιστατικό με τον Λεβαντόφσκι: «Αυτά γίνονται στο γήπεδο...» (vid)

Ο μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα, Λαμίν Γιαμάλ, μίλησε μετά τον αγώνα με την Κύπρο για το περιστατικό με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, όπου ο Πολωνός αρνήθηκε να του δώσει το χέρι σε αγώνα των «μπλαουγκράνα».

Το γκολ που σημείωσε η Βίκυ Λόπες στις καθυστερήσεις θα της μείνει αξέχαστο. Η Ισπανίδα μεσοεπιθετικός σε ηλικία 17 ετών και 116 ημερών «έσπασε» το ρεκόρ του Ανσού Φατί κι έγινε η νεότερη σκόρερ σε El Clasico.Θυμίζουμε ότι ο εξτρέμ της Μπαρτσελόνα είχε σκοράρει σε ηλικία 17 ετών και 359 ημερών στο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 24 Οκτωβρίου 2020, στην ήττα των «μπλαουγκράνα» με 3-1 από τη «Βασίλισσα». 

Baladeros LIVE: Φάκελος στόπερ στον Ολυμπιακό, Αλμέιδα α λα Μπάγεβιτς και η ημερομηνία του ντέρμπι

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!