Τα χειρότερα επιβεβαιώθηκαν: Τέλος η σεζόν για τον Γκάβι!

Γκάβι

i

PrtScr

Τα χειρότερα επιβεβαιώθηκαν: Τέλος η σεζόν για τον Γκάβι!

Κώστας Τόπας 13:44 - 20.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:52 - 20.11.2023

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι ο Γκάβι υπέστη πλήρη ρήξη του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο δεξί γόνατό του με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι οιωνοί για τον Γκάβι. Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε τη Δευτέρα (20/11) ότι ο νεαρός μέσος υπέστη «πλήρη ρήξη του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο δεξί γόνατο που σχετίζεται με τον μηνίσκο».

Όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, ο σύλλογος της Μπαρτσελόνα δεν έχει διευκρινίσει το χρονικό διάστημα που ο 19χρονος Ισπανός μέσος θα παραμείνει εκτός δράσης. Οι πρώτες εκτιμήσεις, ωστόσο, καθιστούν πολύ σαφές ότι ο νεαρός παίκτης θα χάσει το υπόλοιπο της συλλογικής σεζόν, όπως και το Euro και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συγκεκριμένα ο Γκάβι θα μείνει εκτός για περίπου 7-9 μήνες. Ετσι, ο Γκάβι αναμένεται να επιστρέψει στην προετοιμασία της επόμενης σεζόν για τη Μπαρτσελόνα, κάποια στιγμή από τα τέλη Ιουλίου έως τον Σεπτέμβριο.

«Τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε χειρουργική θεραπεία. Στο τέλος της επέμβασης θα δοθεί νέα ιατρική αναφορά», ανέφερε η Μπαρτσελόνα στο ενημερωτικό της σημείωμα.

Αυτά είναι καταστροφικά νέα για τον Τσάβι. Η απώλεια του Γκάβι αποτελεί σημαντικό πρόβλημα για τους Καταλανούς, οι οποίοι έχουν έλλειψη παικτών στο κέντρο. Ανοίγεται ένα νέο σενάριο, στο οποίο η αθλητική διοίκηση της Μπαρτσελόνα θα πρέπει να εκτιμήσει αν θα υπογράψει κάποιον για να καλύψει το κενό του.

Ιλιγγο προκαλεί το ποσό που θα πάρει από την FIFA η Μπαρτσελόνα ως αποζημίωση για τον τραυματισμό του Γκάβι
EURO

12:27 - 20.11.2023

Ιλιγγο προκαλεί το ποσό που θα πάρει από την FIFA η Μπαρτσελόνα ως αποζημίωση για τον τραυματισμό του Γκάβι

Η Μπαρτσελόνα, ενδέχεται να λάβει εκατομμύρια ως αποζημίωση από τη FIFA αφού ο Γκάβι υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό στον αγώνα της εθνικής Ισπανίας, εναντίον της Γεωργίας για τα προκριματικά του Euro 2024.

Υπό αυτή την έννοια, αξίζει να σημειωθεί ότι οι κανονισμοί της La Liga θα επέτρεπαν στους Καταλανούς να κάνουν μια και μόνο μεταγραφή. Θα μπορούσε να προσαχθεί ένας ποδοσφαιριστής του οποίου ο μισθός δεν αντιπροσωπεύει περισσότερο από το 80% του μισθού του Γκάβι. 

🔴Baladeros LIVE: Φάκελος στόπερ στον Ολυμπιακό, Αλμέιδα α λα Μπάγεβιτς και η ημερομηνία του ντέρμπι

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο