Γκάμα στο Sportal: «Ο Αρης για μένα είναι πάθος και τρέλα»
i

©intime

Γκάμα στο Sportal: «Ο Αρης για μένα είναι πάθος και τρέλα»

Ο Πορτογάλος πρώην παίκτης και αρχηγός του Άρη στέλνει τις δικές του ευχές για τα 110 χρόνια του συλλόγου και… αναπολεί τα τέσσερα χρόνια που πέρασε στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Μπρούνο Γκάμα συγκαταλέγεται στους ξένους παίκτες που χαρακτήρισαν την ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ και την αγωνιστική μετάλλαξη που συντελέστηκε στον Άρη από το 2018 και έπειτα.

Στα τέσσερα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του club (125 συμμ- εννιά γκολ και εννιά ασίστ), υπήρξε ένας από τους πιο συνεπής και αγαπητούς ποδοσφαιριστές και παρότι εδώ και χρόνια βρίσκεται στην Κύπρο (ΑΕΚ Λάρνακας), παρακολουθεί τον Άρη και φυσικά δεν ξεχνά τις στιγμές που έζησε στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Με αφορμή την συμπλήρωση 110 χρόνων από την ίδρυσή του, ο Γκάμα στέλνει μέσω του Sportal, τις δικές του ευχές στην ομάδα, θυμάται τις καλύτερες δικές του στιγμές και εύχεται φέτος να γίνει πραγματικότητα η κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου.

-Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς τη λέξη Αρης;

«Χωρίς δεύτερη σκέψη, πάθος και τρέλα».

-Τι σημαίνει για σένα ο Αρης και τα τέσσερα χρόνια που φόρεσες τη φανέλα του;

«Σημαίνει πολλά για μένα, ήταν ίσως ο σύλλογος στην καριέρα μου με τον οποίο ταυτίστηκα περισσότερο και από τους συλλόγους στους οποίους ένιωσα τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση παίζοντας. Στον Άρη ένιωσα ότι με φρόντιζαν, με σεβόντουσαν και αυτά είναι που διαρκούν για μια ζωή. Ήταν τιμή μου που φόρεσα τη φανέλα του συλλόγου για τέσσερα χρόνια»

-Ποιες στιγμές κρατάς σαν φυλακτό από την παρουσία σου στην ομάδα και δεν θα ξεχάσεις ποτέ.

«Προφανώς το ντεμπούτο για τον Άρη, όπου όλα ήταν τέλεια, η νίκη, το γκολ, εκείνο το πρώτο παιχνίδι όπου ένιωσα το αληθινό πάθος που έχουν οι οπαδοί για τον σύλλογο. Επίσης μου έχουν μείνει η πρώτη μου νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ (4-2). όπως και η νίκη επί του ΠΑΟΚ (1-0) που έβαλα το γκολ ή η νίκη, (2-1) επί του Ολυμπιακού όπου πέτυχα το νικητήριο γκολ. Σίγουρα μπορεί να ξεχνάω κάποια στιγμή, αλλά αυτές είναι που θυμάμαι περισσότερο»

Μία γιορτή αντάξια της ιστορίας 110 ετών του Άρη - Ο Γκάλης, η συγκίνηση για τον Άλκη και η τρέλα για το Κύπελλο (vid+gallery)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:01 - 24.03.2024

Μία γιορτή αντάξια της ιστορίας 110 ετών του Άρη - Ο Γκάλης, η συγκίνηση για τον Άλκη και η τρέλα για το Κύπελλο (vid+gallery)

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο γκαλά του Άρη για τα 110 χρόνια ίδρυσης του συλλόγου. Αθλητές που έβαλαν την υπογραφή τους σε χρυσές σελίδες της ένδοξης ιστορίας των «κιτρινόμαυρων» ξύπνησαν ευχάριστες αναμνήσεις.

-Τι θα ήθελες να ευχηθείς στον σύλλογο με αφορμή την συμπλήρωση 110 χρόνων ζωής.

«Αρχικά, θέλω να συγχαρώ τον Άρη για τα φανταστικά 110 χρόνια ύπαρξής του και μετά θα ήθελα να ευχηθώ για τα χρόνια που έρχονται επιτυχίες, ανάπτυξη και τίτλους που αξίζουν οι φίλοι του Άρη. Το πιο βασικό από όλα είναι να συνεχίσουν με αυτό το οικογενειακό πνεύμα που χαρακτηρίζει τον Άρη».

-Πιστεύεις ότι φέτος θα καταφέρει ο Αρης να σπάσει την κατάρα των τελικών και να μπορέσει να κατακτήσει το Κύπελλο;

«Το ελπίζω πραγματικά και θα το ήθελα πολύ. Η αλήθεια είναι ότι άξιζε να κερδίσουμε έναν τίτλο και τα προηγούμενα χρόνια που μας δόθηκε η ευκαιρία. Φέτος η ομάδα μοιάζει να είναι πιο κοντά σε αυτό. Θα είναι βέβαια ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως είναι αναμενόμενο, καθώς είναι τελικός αλλά θα ήταν πραγματικά τρελό αν έρθει το πολυπόθητο Κύπελλο. Ας το ελπίσουμε. ΠΑΜΕΕΕΕ».