Ψυχωμένη Άουγκσμπουργκ έκανε την ανατροπή και προσπέρασε την Γκλάντμπαχ

Άουγκσμπουργκ - Γκάντμπαχ

i

© PrtScr

Ψυχωμένη Άουγκσμπουργκ έκανε την ανατροπή και προσπέρασε την Γκλάντμπαχ

Πάνος Κορομηλάς 20:37 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:43 - 21.01.2024

Μαχητική η Άουγκσμπουργκ, ανέτρεψε το σκορ κόντρα στην Γκλάντμπαχ επικρατώντας με 2-1 και την προσπέρασε στη βαθμολογία της Bundesliga.

Η Γκλάντμπαχ υποδέχτηκε την Άουγκσμπουργκ για την 18η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος. Προηγήθηκε αρχικά, όμως είδε του φιλοξενούμενους να ανατρέπουν το σκορ (1-2) μέσα σε τέσσερα λεπτά και να φεύγουν με ένα σημαντικό διπλό από τη Βεστφαλία.

Ισορροπημένο το ματς σε γενικές γραμμές με την Άουγκσμπουργκ να χάνει την πρώτη ευκαιρία με τον Βάργκας στο 13ο λεπτό. Ο Ελβετός επιθετικός πήρε την κεφαλιά μετά από κόρνερ, όμως ο Νίκολας είχε απάντηση.

Στο 26ο λεπτό, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Σιμπατσέ και διατήρησαν δίχως ιδιαίτερο πρόβλημα το προβάδισμά τους μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος όμως, τα δεδομένα ανατράπηκαν μέσα σε τέσσερα λεπτά. Αρχικά, ο Τιτζ ισοφάρισε και στη συνέχεια ο Ένχελς βρήκε δίχτυα με ωραίο τελείωμα, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του. 

Δεν άλλαξε τίποτα ως το τέλος, με τους φιλοξενούμενους να επιστρέφουν στις νίκες μετά την σκληρή ήττα από τη Λεβερκούζεν. Στη 10η θέση η ομάδα του Θόρουπ με 21 βαθμούς, ένα βαθμό κάτω η Γκλάντμπαχ που γνώρισε την ήττα μετά τη σπουδαία νίκη επί της Στουτγκάρδης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 18ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: