Γκάρεθ Μπέιλ: Οι κορυφαίες στιγμές της τεράστιας καριέρας του Ουαλού «μάγου» (vid)
i

Γκάρεθ Μπέιλ / © Gareth Bale

Γκάρεθ Μπέιλ: Οι κορυφαίες στιγμές της τεράστιας καριέρας του Ουαλού «μάγου» (vid)

Sportal newsroom 17:40 - 09.01.2023 / Ανανεώθηκε: 17:58 - 09.01.2023

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ανακοίνωσε ότι «κρεμάει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και το SPORTAL σας παρουσιάζει μερικά από τα κατορθώματά του που έχτισαν τον «μύθο» του.

Ο Ουαλός με μια ανακοίνωσή του στα social media έκανε γνωστό ότι στο εξής δεν θα βρίσκεται μέσα στα γήπεδα και το Sportal σας παρουσιάζει μερικά από τα «μαγικά» του που τον έβαλαν πολλές φορές στα highlights των πρωταθλημάτων στα οποία αγωνίστηκε. 

Ξεκίνησε από τη Σαουθάμπτον, μεταπήδησε στην Τότεναμ κι από εκεί πήρε μεταγραφή για την Ρεάλ Μαδρίτης, τη βασίλισσα της Ευρώπης. 

Ο Γκάρεθ Μπέιλ αγωνίστηκε δίπλα σε μεγάλους αστέρες όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και κατάφερε με τις ενέργειές του να τους κλέψει λίγη δόξα. 

Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Σαουθπάμπτον το 2006 και οι εμφανίσεις του γρήγορα ανάγκασαν την Τότεναμ να τον εντάξει στο δυναμικό της ένα χρόνο αργότερα. 

Με τους «Spurs» αγωνίστηκε μέχρι το 2013. Τα όσα έκανε στο Λονδίνο ανάγκασαν την Ρεάλ Μαδρίτης να τον καλέσει να πλαισιώσει τους υπόλοιπους αστέρες της κι έτσι ο Μπέιλ έγινε κάτοικος Μαδρίτης για εννιά χρόνια. Στους «μερένγκες» είχε τα πάνω του και τα κάτω του, πολλές μαγικές στιγμές ενώ κέρδισε και πέντε φορές το Champions League.