Γκαρσία: «Κάναμε ένα παιχνίδι για νίκη»

O Πάμπλο Γκαρσία

i

© Intime

Γκαρσία: «Κάναμε ένα παιχνίδι για νίκη»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:34 - 03.02.2024

Ευχαριστημένος με την επίδοση της ομάδας του ήταν ο Πάμπλο Γκαρσία, μιλώντας μετά το Πανσερραϊκός - Άρης.

Ένα απίθανο φινάλε επιφύλασσε η αναμέτρηση του Πανσερραϊκου με τον Άρη για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Λίγο πριν το τελικό σφύριγμα, ο Άλεξιτς έκανε το 1-1 για την ομάδα του, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 

Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Πάμπλο Γκαρσία δήλωσε ευχαριστημένος για την επίδοση των παικτών του, ενώ στάθηκε και στο αποτέλεσμα το οποίο τόνισε πως θα μπορούσε να είναι καλύτερο για τα «Λιοντάρια».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία:

Για το ματς: «Κάναμε ένα παιχνίδι για νίκη. Το θέμα είναι ότι μας διακόπτουν φάσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν μας αφήνουν να έχουμε ρυθμό. Ευχαριστημένος γιατί έχουμε δεχθεί γκολ στα τελευταία λεπτά, αλλά αυτή τη φορά βάλαμε. Θα έπρεπε να κερδίσουμε».

Για το ότι πρόσθεσε έναν βαθμό στη δική του μάχη: «Πάντα το να πάρεις πόντους είναι σημαντικό. Έχουμε δουλέψει πολύ στην άμυνα. Δεν κάναμε σωστή άμυνα στο γκολ, αλλά σε γενικές γραμμές παλέψαμε σωστά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Έχουμε μπροστά μας τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ και ελπίζουμε να έχουμε τον κόσμο μαζί μας και να μας υποστηρίξει».