Γκατούζο για Μπερλουσκόνι: «Είναι αδύνατον να είναι νεκρός - Για μένα είναι αθάνατος»

Γκατούζο - Μπερλουσκόνι

i

© PrtScr

Γκατούζο για Μπερλουσκόνι: «Είναι αδύνατον να είναι νεκρός - Για μένα είναι αθάνατος»

Ο Τζενάρο Γκατούζο αποχαιρέτησε τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Η είδηση του θανάτου του Σίλβιο Μπερλουσκόνι προκάλεσε θλίψη στην Ιταλία και όχι μόνο. Ο Ιταλός μεγιστάνας αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλευόταν εδώ και λίγες μέρες στο νοσοκομείο San Raffaele, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών. Η υγεία του Μπερλουσκόνι είχε επιδεινωθεί τα τελευταία χρόνια. Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας είχε κάνει εγχείρηση καρδιάς το 2016, ενώ είχε εισαχθεί πολλές φορές στο νοσοκομείο από τότε που κόλλησε κορωνοϊό, πριν από τρία χρόνια.

Τις τελευταίες ώρες, ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης έχει πει το δικό του ξεχωριστό «αντίο» στον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας και εμβληματικό παράγοντα, ενώ ένας από αυτούς ήταν και ο Τζενάρο Γκατούζο. Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε για τον θάνατο του Μπερλουσκόνι και τον αποκάλεσε αθάνατο, καθώς τόνισε πως δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν ζει.

«Ήταν ένας άνθρωπος με εξαιρετικό χάρισμα. Άλλαξε την ιστορία της Μίλαν. Το μόνο που χρειαζόμασταν ήταν να φορέσουμε τα παπούτσια μας. Πάντα είχε τα σωστά λόγια για κάθε περίσταση. Θα είμαι ειλικρινής, είναι αθάνατος για μένα. Είναι αδύνατον ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι να είναι νεκρός. Μόλις πριν από 20 ημέρες βγήκε από το νοσοκομείο και έκανε αυτό το βίντεο στο πολιτικό του κόμμα, δείχνοντας απίστευτη δύναμη. Όχι, δεν μπορεί να είναι νεκρός.

Πριν από μεγάλα παιχνίδια, πήγαινα στο γραφείο του και έλεγε: ''Πώς είναι;'' Αναφερόταν στην οικογένειά μου, την οποία ήξερε ονομαστικά. Οι νίκες ήταν σημαντικές, αλλά έπρεπε να φτάσουν με καλές εμφανίσεις, ήθελε πάντα η Μίλαν του να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Αν πράγματι επηρέασε τους προπονητές, δεν το προσέξαμε ποτέ, πάντα σεβόταν την ισορροπία. Ήταν ένας σπουδαίος Πρόεδρος», είπε ο Τζενάρο Γκατούζο.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι πέρα από εχθρούς είχε και καλούς φίλους.΄Ενας εξ' αυτών ήταν ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι. Ο 64χρονος τεχνικός με ανάρτησή του στα social media μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μπερλουσκόνι. 

Αναλυτικά τι έλεγε η ανάρτησή του: 

«Η σημερινή θλίψη δεν διαγράφει τις ευτυχισμένες στιγμές που περάσαμε μαζί. Έχω άπειρη ευγνωμοσύνη γι' αυτόν σαν πρόεδρο, αλλά κυρίως σε έναν ειρωνικό, πιστό, έξυπνο, ειλικρινή άνθρωπο, θεμελιώδη στην περιπέτειά μου ως ποδοσφαιριστής πρώτα και μετά ως προπονητής. Ευχαριστώ Πρόεδρε».