Γκατσίνοβιτς και Ζίβκοβιτς προσέφεραν την καλύτερη φωτογραφία από το ντέρμπι της Τούμπας!

Γκατσίνοβιτς

i

© ΙΝΤΙΜΕ

Γκατσίνοβιτς και Ζίβκοβιτς προσέφεραν την καλύτερη φωτογραφία από το ντέρμπι της Τούμπας!

Sportal newsroom 17:47 - 22.02.2023 / Ανανεώθηκε: 17:52 - 22.02.2023

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς με μία φωτογραφία στα social media έδειξε τον σεβασμό του προς τον συμπατριώτη και του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Άντριγια Ζίβκοβιτς.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς με μία φωτογραφία που ανέβασε στα social media έδειξε τον σεβασμό του προς τον συμπατριώτη του και ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Άντριγια Ζίβκοβιτς.

Συγκεκριμένα ο μέσος της ΑΕΚ ανέβασε μια φωτογραφία με τον μέσο του ΠΑΟΚ και συμπατριώτη του, Άντριγια Ζίβκοβιτς, στην οποία οι δυο τους είναι αγκαλιασμένοι μετά το μεταξύ τους παιχνίδι. 

Οι δύο Σέρβοι έχουν υπάρξει μέλη της εθνικής Σερβίας, όταν είχαν κατακτήσει στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων. Για να φτάσουν μέχρι εκεί απέκλεισαν την Ουγγαρία, τις ΗΠΑ και το Μάλι, ενώ στον τελικό κέρδισαν την Βραζιλία 2-1 στην παράταση. 

Στην συγκεκριμένη διοργάνωση ο μέσος του ΠΑΟΚ είχε βγει στην κορυφαία εντεκάδα του τουρνουά και εκεί γεννήθηκε μια αρκετά δυνατή φιλία μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών. Άλλωστε φαίνεται και από την φωτογραφία που ανέβασε ο μέσος του «δικεφάλου», Άντριγια Ζίβκοβιτς.

©Instagram