Η αιχμηρή τοποθέτηση του Κυριάκου Κυριάκου για τη διαιτησία στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (gallery)

Κυριάκος Κυριάκου

i

© Intime

Η αιχμηρή τοποθέτηση του Κυριάκου Κυριάκου για τη διαιτησία στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (gallery)

Sportal newsroom 18:00 - 21.02.2023 / Ανανεώθηκε: 18:20 - 21.02.2023

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Κυριάκος Κυριάκος τοποθετήθηκε με αιχμηρό τρόπο για τη διαιτησία στο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Ο Κυριάκος Κυριάκος θέλησε να πάρει θέση σχετικά με τη διαιτησία στο κυριακάτικο (19/2) ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, στο οποίο επικράτησαν 2-0 οι «ασπρόμαυροι» στο γήπεδο της Τούμπας, αλλά και με τη... σκόνη που έχει σηκωθεί γύρω από αυτή.

Έτσι κι έκανε με μία σειρά φωτογραφιών από στιγμές της αναμέτρησης ανάμεσα στους Δικεφάλους που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τις οποίες συνόδεψε με καυστικά σχόλια.

«Μαθήματα αντικειμενικής κρίσης διαιτητικών αποφάσεων», έγραψε χαρακτηριστικά στην εισαγωγή του και συνέχισε με τα παρακάτω instastory:

Λουτσέσκου σε παίκτες πριν την ΑΕΚ: «Δε φαντάζεστε τι θα γίνει, θα μας κάνουν 500 φάουλ και θα δώσει τα 300»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε φροντίσει να προετοιμάσει την ομάδα του για τα όσα θα είχαν να αντιμετωπίσουν στο μεγάλο παιχνίδι.

Και όχι μόνο σε καθαρά τακτικό επίπεδο, αφού ο Ρουμάνος τεχνικός προέβλεψε με ακρίβεια ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα αγωνιστούν σκληρά, θα κάνουν πολλά φάουλ, εκ των οποίων τα μισά δεν θα υποδειχθούν καν!

Άλλωστε, αυτή η ομιλία όντως... έπιασε τόπο, καθώς οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου παρά το γεγονός πως όντως δέχθηκαν σκληρά μαρκαρίσματα από τους αντιπάλους δεν έχασαν την ψυχραιμία τους σε κανένα σημείο του αγώνα.

Αυτό το γεγονός άλλωστε του οδήγησε σε μια εύκολη νίκη κόντρα στους «κιτρινόμαυρους», αφού το μυαλό τους ήταν... καθαρό και προσηλωμένο στο πλάνο που είχε εκπονηθεί, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να πάρει του τρεις βαθμούς στο ντέρμπι με την ΑΕΚ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19/2 στο γήπεδο της Τούμπας.

Μάλιστα, όλα αυτά τους τα είπε στην προπόνηση της περασμένης Πέμπτης (17/2), με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δίνει το σχετικό video της ομιλίας, διανθισμένο από φάσεις του ντέρμπι που επιβεβαιώνουν στο ακέραιο τα λεγόμενα του.