«Σοκ στην Ελλάδα: Ντροπιαστική κίνηση από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ»
i

© facebook

«Σοκ στην Ελλάδα: Ντροπιαστική κίνηση από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ»

Sportal newsroom 15:04 - 22.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:04 - 22.02.2023

Σερβικό ΜΜΕ τα... έχωσε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, για το γεγονός πως έκαψαν τη φανέλα του Στεφάν Γέλοβατς στο ντέρμπι εναντίον της ΑΕΚ.

Μία φανέλα του Στεφάν Γέλοβατς κρεμασμένη στις εξέδρες της Τούμπας, κατά τη διάρκεια του περασμένου ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις.

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Έκαψαν τη φανέλα του αδικοχαμένου Στεφάν στην Τούμπα. Ξεπέρασαν κάθε όριο»
ΜΠΑΣΚΕΤ

12:14 - 22.02.2023

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Έκαψαν τη φανέλα του αδικοχαμένου Στεφάν στην Τούμπα. Ξεπέρασαν κάθε όριο»

Η ΑΕΚ με ανακοίνωσή της στα social media της ομάδας κατέκρινε με οργή «τη σύληση και καύση φανέλας του αποβιώσαντος αθλητή Στεφάν Γέλοβατς» από οπαδούς του ΠΑΟΚ στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι της περασμένης Κυριακής στη Τούμπα.

Οι «κιτρινόμαυροι» από πλευράς τους τόνισαν πως οι οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» έκαψαν τη μπλούζα του πάλαι ποτέ μπασκετμπολίστα, ο οποίος έχασε τη ζωή του πριν από περίπου ένα χρόνο. 

«Η σύληση και η καύση (σύμφωνα με καταγγελίες οπαδών μας) φανέλας αποβιώσαντος αθλητή μας, του αδικοχαμένου αδελφού μας STEVAN, ξεπερνά, ωστόσο, κάθε όριο και δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε την οργή μας και την αγανάκτησή μας», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Ωστόσο η εικόνα αυτή δεν έμεινε στην Ελλάδα, αφού σερβικό ΜΜΕ έσπευσε να καταδικάσει μέσω άρθρου αυτή την ενέργεια. «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν μία ντροπιαστική κίνηση», ανέφερε στο δημοσίευμα της η «Sportska Centrala», επικαλούμενη τις κατηγορίες της ομάδας μπάσκετ της «Ένωσης».

Ο Σέρβος μπασκετμπολίστας των «κιτρινόμαυρων» είχε καταρρεύσει κατά διάρκεια προπόνησης, τον Δεκέμβριο του 2021 και τελικά δεν τα κατάφερε, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στην πατρίδα του.