Η αναχώρηση του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τη Γκενκ (gallery)
i

©intime

Η αναχώρηση του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τη Γκενκ (gallery)

Δημήτρης Χούπης 10:01 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:02 - 16.08.2023

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αποχωρήσει σήμερα (16/8) για το Μάαστριχ της Ολλανδίας και από εκεί θα πάει στο Βέλγιο για τον αγώνα με τη Γκενκ.

Ο Ολυμπιακός πετάει σήμερα (16/8) για το Μάαστριχ της Ολλανδίας ενόψει της ρεβάνς με τη Γκενκ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» θα φτάσουν σήμερα στην ολλανδική πόλη και από εκεί θα πάνε οδικώς στη Γκενκ, καθώς πρόκειται για μια αρκετά κοντινή απόσταση. 

Στόχος της ομάδας του Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι να υπερασπιστεί το υπέρ της 1-0 του πρώτου αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Εκεί που ο Κώστας Φορτούνης με γκολ στα 0.23'' δευτερόλεπτα έβαλε μπροστά τον Ολυμπιακό και εν τέλει του έδωσε και τη νίκη. 

Μπορεί στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» να ετοιμάζονται για τη ρεβάνς με τη Γκενκ, ωστόσο το μυαλό τους είναι και στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Ο Ολυμπιακός έχει «κλείσει» ήδη τον Σαντιάγκο Έζε, ενώ την ίδια ώρα ο Γκουστάβο Σκάρπα έχει πει το «ναι» για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Μάλιστα αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα την Πέμπτη (17/8). 

Όσον αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας, ο Ορτέγα είναι ο εκλεκτός του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο Αργεντινός μπακ έχει πειστεί και έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, ωστόσο ακόμα η ελληνική ομάδα δεν έχει δώσει τα χέρια με τη Βελέζ, η οποία κοιτάζει να βγάλει όσο το δυνατό περισσότερα χρήματα. 

Το ίδιο ισχύει κα με τον Μπρίνιτς, με τον Ολυμπιακό να τον έχει «κλεισμένο». Όπως φαίνεται στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» έχουν ως στόχο όλες αυτές τις μεταγραφές να τις έχουν ολοκληρώσει μέχρι την Παρασκευή (18/8).