Γκουαρδιόλα: «Είμαι ευτυχισμένος στην Σίτι, ελπίζω απλά να μην απολύσουν»

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

PrtScr

Γκουαρδιόλα: «Είμαι ευτυχισμένος στην Σίτι, ελπίζω απλά να μην απολύσουν»

Κώστας Τόπας 14:46 - 20.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:05 - 20.12.2023

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως πρωταρχικός του στόχος είναι να παραμείνει στην Μάντσεστερ Σίτι, παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα ακούγονται φήμες για το μέλλον του στο τιμόνι των Πολιτών.

Η κούπα με τα μεγάλα «αυτιά» ήταν το κερασάκι στην τούρτα για τους Πολίτες πέρυσι, οι οποίοι πανηγύρισαν και την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας αλλά και του πρωταθλήματος. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα από την πλευρά του έχει μεταμορφώσει τη Μάντσεστερ Σίτι από τότε που έφτασε το 2016, έχοντας κερδίσει πέντε τίτλους στην Premier League και τώρα το πρώτο Champions League του συλλόγου κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο «Ετιχαντ».

Του απομένουν δύο χρόνια για να ολοκληρώσει το τρέχον συμβόλαιό του. Το περασμένο καλοκαίρι τα βρετανικά Μέσα ανέφεραν ότι ο Γκουαρδιόλα σχεδιάζει να φύγει όταν λήξει το συμβόλαιό του το 2025, αλλλά για την ώρα δεν φαίνεται ότι κάτι τέτοιο ισχύει.

Σε δηλώσεις του λίγες ώρες πριν τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων με τη Φλουμινένσε ο τεχνικός των Πολιτών ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία της εθνικής Ισπανίας, με τον Γκουαρδιόλα να ξεκαθαρίζει πως στόχος του είναι να παραμείνει στην «γαλάζια» όχθη του Μάντσεστερ.

Ο Χάαλαντ και δύο άλλοι αστέρες της Σίτι αποκλείστηκαν από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων λόγω περίεργου κανόνα της FIFA
PREMIER LEAGUE

13:26 - 20.12.2023

Ο Χάαλαντ και δύο άλλοι αστέρες της Σίτι αποκλείστηκαν από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων λόγω περίεργου κανόνα της FIFA

Τρεις παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι δεν μπορούν να παίξουν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων λόγω ενός περίεργου κανόνα της FIFA.

«Να αναλάβω την Ισπανία; Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ με τη Μάντσεστερ Σίτι Πραγματικά, πολύ χαρούμενος. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο. Ας ελπίσουμε ότι δεν με απολύσουν και μπορώ να μείνω εδώ, ο χρόνος είναι ακόμα με αυτό το κλαμπ!», είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός.