Γκουαρντιόλα για Τσάβι: «Όταν ένας προπονητής απολύεται από έναν σύλλογο σημαίνει ότι κάτι δεν πήγε καλά» (vid)

Πεπ Γκουαρντιόλα

i

© PrtScr

Γκουαρντιόλα για Τσάβι: «Όταν ένας προπονητής απολύεται από έναν σύλλογο σημαίνει ότι κάτι δεν πήγε καλά» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:03 - 24.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:37 - 29.05.2024

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα πήρε θέση για την απομάκρυνση του Τσάβι από την Μπαρτσελόνα.

Η εποχή Τσάβι στην Μπαρτσελόνα τελείωσε και ο Χάνσι Φλικ ετοιμάζεται να γίνει ο νέος προπονητής της ομάδας της Βαρκελώνης.

Ο Γερμανός τεχνικός ήταν γνωστό ότι ήταν ο επικρατέστερος υποψήφιος για τον πάγκο των «μπλαουγκράνα» σε περίπτωση που αποχωρούσε ο Τσάβι από τον σύλλογο και τελικά θα γίνει ο νέος προπονητής του κλαμπ. Οι δύο πλευρές εδώ και καιρό ήταν σε επικοινωνία, με τον Λαπόρτα να ενημερώνει τον Φλικ πως ήθελε να τον κάνει δικό του και ο ίδιος από την πλευρά του είχε δείξει την επιθυμία του να αναλάβει την ομάδα.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (25/5) τελικού του FA Cup ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Γιουνάιτεντ, σχολίασε μεταξύ άλλων την απομάκρυνση του Τσάβι από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, λέγοντας πως αυτή η εξέλιξη έδειξε πως «κάτι δεν πήγε καλά».

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκουαρδιόλα:

«Όταν ένας προπονητής απολύεται από έναν σύλλογο σημαίνει ότι κάτι δεν πήγε καλά. Δεν γνωρίζω τους λόγους και δεν μπορώ να πω τη γνώμη μου. Ίσως όταν πάω στη Βαρκελώνη και μιλήσω με κάποιους ανθρώπους να μάθω κάτι, αλλά για την ώρα δεν ξέρω».

Θυμίζουμε πως στην αρχή είχαν ακουστεί φήμες για τον 59χρονο πως θα αναλάμβανε την Τσέλσι, κάτι που διαψεύστηκε μιας και στο μυαλό του ήταν μόνο η Μπαρτσελόνα. Πριν την τελική απόφαση για τον Φλικ όμως, η ομάδα της Καταλονίας βρέθηκε σε μια μικρή... σύγχυση αναφορικά με τον προπονητή.

Ο Τσάβι είχε δηλώσει πριν από μερικούς μήνες ότι θα αποχωρούσε, κάτι που άλλαξε μετέπειτα αφού η Μπαρτσελόνα τον ήθελε στον πάγκο της. Η κατάσταση στη συνέχεια άλλαξε, καθώς αυτή τη φορά που ο Ισπανός ήθελε να μείνει, οι «μπλαουγκράνα» δεν έδειχναν την επιθυμία τους να τον κρατήσουν και τελικά απολύθηκε.

Τόνι Κρόος: Το απίστευτο συμβόλαιο που είχε στην τελευταία του σεζόν με τη Ρεάλ και οι επιχειρήσεις του εκτός ποδοσφαίρου
LA LIGA

20:33 - 21.05.2024

Τόνι Κρόος: Το απίστευτο συμβόλαιο που είχε στην τελευταία του σεζόν με τη Ρεάλ και οι επιχειρήσεις του εκτός ποδοσφαίρου

Ο Τόνι Κρόος τον τελευταίο χρόνο στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της, ενώ την ίδια ώρα ο Γερμανός έχει επιχειρήσεις και εκτός ποδοσφαίρου.

Ο Φλικ με την Μπάγερν Μονάχου έχει κατακτήσει ένα Champions League, δύο πρωταθλήματα, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και ένα UEFA Super Cup, ενώ ήταν βοηθός του Γιόακιμ Λεβ στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014, όταν η Γερμανία είχε κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.