Ο Γκουαρντιόλα διέψευσε τα σενάρια για Μπάγερν: «Την έχω στην καρδιά μου, αλλά θέλω να μείνω στο Μάντσεστερ»

Πεπ Γκουαρντιόλα

i

© PrtScr

Ο Γκουαρντιόλα διέψευσε τα σενάρια για Μπάγερν: «Την έχω στην καρδιά μου, αλλά θέλω να μείνω στο Μάντσεστερ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:30 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 17:07 - 19.05.2024

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, το όνομα του Πεπ Γκουαρντιόλα ακούστηκε για τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο ο Καταλανός τεχνικός θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

Μπορεί τις τελευταίες μέρες να κυκλοφόρησαν αρκετά σενάρια περί επιστροφής του Πεπ Γκουαρντιόλα στο Μόναχο, ωστόσο όπως όλα δείχνουν κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Εδώ και καιρό είναι γνωστό πως ο Τόμας Τούχελ δεν θα συνεχίσει στην Μπάγερν Μονάχου μετά το τέλος της σεζόν. Ο Γερμανός προπονητής μετά την κακή εικόνα της ομάδας, αλλά και την απώλεια τόσο του Κυπέλλου όσο και του πρωταθλήματος, θα απομακρυνθεί από τους Βαυαρούς μετά το τέλος της χρονιάς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Κάπως έτσι η γερμανική ομάδα έχει ήδη αρχίσει να κοιτάει τις επιλογές της για τη θέση του αντικαταστάτη, με τον Πεπ να βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των ΜΜΕ.

Ωστόσο μέσω των εκπροσώπων του, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι θέλησε να πάρει θέση για τις... φήμες και να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

«Ο Πεπ έχει ακόμα την Μπάγερν στην καρδιά του, αλλά δεν θέλει να φύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι αυτό το καλοκαίρι. Είναι πολύ χαρούμενος και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, οπότε η επιστροφή στην Μπάγερν δεν είναι επιλογή», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του γραφείου που εκπροσωπεί τον Πεπ.

Ο Τούχελ ανοίγει την πόρτα για να συνεχίσει στη Μπάγερν: «Ολα είναι πιθανά»

Λίγες ώρες πριν τον δεύτερο αγώνα των ημιτελικών του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Τόμας Τούχελ κλήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του και μεταξύ άλλων δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία μετά το καλοκαίρι, παρότι έχει παρθεί η οριστική απόφαση από τη διοίκηση.

«Η λύση της σύμβασης έχει συμφωνηθεί. Αυτό είναι γεγονός. Αλλά κάθε σύμφωνο μπορεί να ακυρωθεί από κοινού, όπως μπορείτε να δείτε. Γιατί είχαμε συμβόλαιο σε ισχύ και συμφωνήσαμε να το λύσουμε. Αλλά όλα είναι πιθανά. Θα προτιμούσα να σιωπήσω επί του θέματος.

Αυτή τη στιγμή είμαι προπονητής της ομάδας. Έχουμε ελκυστικά καθήκοντα μπροστά μας, θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό του Champions League. Αυτό που είναι ξεκάθαρο για μένα είναι ότι το μέλλον της Μπάγερν δεν μου φαίνεται ανησυχητικό», δήλωσε ο πολύπειρος προπονητής.