Η Μπάγερν Μονάχου παρουσίασε τη νέα κατακόκκινη φανέλα της (vid)

Νέα φανέλα Μπάγερν

i

© PrtScr

Η Μπάγερν Μονάχου παρουσίασε τη νέα κατακόκκινη φανέλα της (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:00 - 06.05.2024 / Ανανεώθηκε: 17:09 - 19.05.2024

Μέσα από τα social media, η Μπάγερν Μονάχου γνωστοποίησε την πρώτη φανέλα για τη σεζόν 2024-25.

Λίγα 24ωρα πριν την σπουδαία «μάχη» με τη Ρεάλ Μαδρίτης (8/5, 22:00) για τα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου παρουσίασε τη φανέλα της επόμενης σεζόν.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στο παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε ο σύλλογος της Γερμανίας στα social media, η εντός έδρας εμφάνιση της ομάδας για το 2024-25 κερδίζει τις εντυπώσεις, καθώς είναι κατακόκκινη, ενώ το σήμα, ο αριθμός και το όνομα κάθε παίκτη θα είναι σε μαύρο χρώμα.

Πλήγμα στην Μπάγερν πριν την ρεβάνς με τη Ρεάλ

Οι χειρότεροι οιωνοί της Μπάγερν κατέληξαν να γίνουν πραγματικότητα μία μέρα μετά την ήττα με 3-1 στην επίσκεψή της στη Στουτγάρδη. Ο Ραφαέλ Γκερέιρο χρειάστηκε να αντικατασταθεί στο πρώτο ημίχρονο αφού υπέστη τραυματισμό στον αστράγαλο στο αριστερό του πόδι που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει το γήπεδο με πατερίτσες.

Οι ιατρικές εξετάσεις που έγιναν νωρίς αυτή την Κυριακή (05/05) επιβεβαίωσαν αυτό που όλοι φοβόντουσαν. Ο Πορτογάλος θα χάσει τον δεύτερο ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Η Μπάγερν δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Ραφαέλ Γκερέϊρο στους επόμενους αγώνες. Ο Πορτογάλος υπέστη τραυματισμό συνδέσμων και κάψας στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Bundesliga που διεξήχθη το Σάββατο στη Στουτγάρδη (3-1).

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της εξέτασης που πραγματοποίησε το ιατρικό τμήμα της FC Bayern. Ο Γκερέιρο έπρεπε να αλλάξει στο 17ο λεπτό απέναντι στη Στουτγάρδη», ανέφερε η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης.

Αυτή είναι μια σημαντική απώλεια λαμβάνοντας υπόψη το υψηλό επίπεδο του Πορτογάλου εξτρέμ σε όλη αυτή την τελευταία γραμμή της σεζόν. Ο τεχνικός της Μπάγερν, Τόμας Τούχελ, κλήθηκε να μιλήσει για τον Γκερέιρο λέγοντας: «Δεν αισθάνεται καθόλου καλά. Πρέπει να περπατάει με πατερίτσες. Μάλλον θα είναι εκτός για τη Ρεάλ. Είναι κρίμα», ήταν τα λόγια του προπονητή.