Σάλος στην Αγγλία με τον Γκουαρντιόλα: «Ντροπή του! Συμπεριφέρθηκε σε έναν επαγγελματία σαν σκ…!»

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

© PrtScr

Σάλος στην Αγγλία με τον Γκουαρντιόλα: «Ντροπή του! Συμπεριφέρθηκε σε έναν επαγγελματία σαν σκ…!»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έγινε αποδέκτης σκληρής κριτικής από τα ΜΜΕ της Αγγλίας, μετά τη συμπεριφορά του στη συνέντευξη Τύπου.

Ισόπαλο έληξε το σπουδαίο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι στο «Άνφιλντ» (1-1), για την 28η αγωνιστική της Premier League. Στο 23ο λεπτό ο Στόουνς άνοιξε το σκορ κι έδωσε το προβάδισμα στους «Πολίτες», ενώ με το ξεκίνημα της επανάληψης (50΄) ο Μακ Άλιστερ έφερε το ματς στα ίσα, με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Λίγες ώρες μετά το τελικό σφύριγμα σε αυτήν την σπουδαία αναμέτρηση, στο επίκεντρο βρέθηκε η συμπεριφορά του Πεπ Γκουαρντιόλα. Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του beIN Sports Ρίτσαρντ Κις, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι συμπεριφέρθηκε με πολύ άσχημο τρόπο σε έναν συνάδελφό του, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Όπως διαπιστώνεται, το αποκαλυπτικό ξέσπασμα του Κις έχει κάνει πολύ... θόρυβο, με τον Πεπ να γίνεται αποδέκτης σκληρής κριτικής από τα ΜΜΕ της Αγγλίας.

«Τι θα γίνει με αυτόν τον τύπο; Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν απλώς αγενής με τον ρεπόρτερ μας, τον εξαιρετικό Άντι Κερ. Αν ήμουν στη θέση του δημοσιογράφου, θα αποχωρούσα από τη συνέντευξη Τύπου. Και του το είπα ευθέως. Η στάση του Πεπ ήταν ντροπιαστική. Ο ίδιος δεν προσέφερε τίποτα με τις δηλώσεις του, έδινα μονάχα μονολεκτικές απαντήσεις.

Κόιταξε τον ρεπόρτερ μας σαν να ήταν σκ@@@ μέσα στο παπούτσι του. Το ίδιο έκανε και την περασμένη εβδομάδα. Στην πραγματικότητα, αυτό το κάνει τις περισσότερες εβδομάδες. Ο Γκουαρδιόλα μιλάει μόνο στους δικούς του ρεπόρτερ γιατί έτσι λέει το συμβόλαιό του. Όλοι μας κύριε Γκουαρδιόλα προσπαθούμε να κάνουμε μία δουλειά, όπως κι εσείς.

Ο Άντι Κερ άξιζει καλύτερη αντιμετώπιση κι όχι επειδή είστε υποχρεωμένος να μιλήσετε μαζί του. Απλώς έχετε μία ηθική υποχρέωση να συμπεριφέρεστε με τρόπους και σεβασμό σε όλους τους δημοσιογράφους», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ανάμεσα στον Πεπ Γκουαρντιόλα και τους δημοσιογράφους υπάρχει μία σχέση αγάπης και μίσους, καθώς επίσης ο Καταλανός τεχνικός έχει σχολιάσει πολλάκις τον τρόπο με τον οποίον τον αντιμετωπίζουν οι ρεπόρτερ.