Γκουαρντιόλα: «Το έχω πει πολλές φορές: η σεζόν του τρεμπλ τελείωσε, είναι παρελθόν» (vid)

Πεπ Γκουαρντιόλα

i

PrtScr

Γκουαρντιόλα: «Το έχω πει πολλές φορές: η σεζόν του τρεμπλ τελείωσε, είναι παρελθόν» (vid)

Κώστας Τόπας 11:59 - 06.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:21 - 06.03.2024

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, διαβεβαίωσε ότι η σεζόν του τρεμπλ «έχει ήδη τελειώσει» και ότι στόχος του είναι να είναι στα προημιτελικά του Champions League και τίποτα περισσότερο.

Η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει να αντιμετωπίσει την Κοπεγχάγη (06/03, 22:00), έχοντας προβάδισμα 3-1 από το πρώτο παιχνίδι και την πιθανότητα να φτάσει στα προημιτελικά του Champions League, για έβδομη συνεχόμενη σεζόν

«Είναι καλύτερα να είμαστε εδώ τώρα που έχουμε ήδη κερδίσει το Champions League αλλά, όπως έχω πει αρκετές φορές, η σεζόν του τρεμπλ έχει ήδη τελειώσει. Είναι στο παρελθόν», είπε ο Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη Τύπου.

«Τώρα που είμαστε εδώ, πρέπει να κερδίζουμε παιχνίδια και έχουμε την ευκαιρία να είμαστε ξανά στους προημιτελικούς και αυτός είναι ο στόχος. Δεν σκέφτομαι πολύ πέρα ​​από αυτό», συνέχισε ο Καταλανός τεχνικός.

Χάρη στο πλεονέκτημα του πρώτου αγώνα, ο Γκουαρντιόλα θα μπορούσε να κάνει rotation, σε μια εβδομάδα που προέρχεται από τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-1) και θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ την προσεχή Κυριακή (10/03, 17:45), με την Premier League να διακυβεύεται.

«Η ενδεκάδα θα εξαρτηθεί από το πώς νιώθουν οι παίκτες. Ο ανταγωνισμός είναι σημαντικός γιατί στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν και δεν μπορείς να χαθείς. Σέβομαι πολύ την Κοπεγχάγη. Ξέρουν πώς να αμύνονται και έχουν καλό σύστημα. Το Champions League είναι το Champions League και στόχος μας είναι να είμαστε ανάμεσα στους οκτώ καλύτερους», συμπλήρωσε ο προπονητής των Πολιτών.

Ο Γκουαρντιόλα έχει όλη την ομάδα διαθέσιμη εκτός από τον Τζακ Γκρίλις, ο οποίος τραυματίστηκε πριν από μια εβδομάδα κόντρα στη Λούτον και ακόμα δεν έχει ημερομηνία επιστροφής.