Από το εδώλιο του κατηγορουμένου για ξυλοδαρμό της συζύγου του, τώρα είναι στη λίστα της Ατλέτικο Μαδρίτης!

Μέισον Γκρίνγουντ

i

©printscreen

Από το εδώλιο του κατηγορουμένου για ξυλοδαρμό της συζύγου του, τώρα είναι στη λίστα της Ατλέτικο Μαδρίτης!

Δημήτρης Χούπης 18:28 - 30.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:34 - 30.12.2023

Ο Μέισον Γκρίνγουντ από το ειδώλιο του κατηγορούμενου για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του έχει φτάσει να μπει στη λίστα της Ατλέτικο Μαδρίτης, μετά την καλή του παρουσία με τη φανέλα της Χετάφε.

Ο Μέισον Γκρίνγουντ βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής μετά από τις κατηγορίες για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του πριν από περίπου έναν χρόνο. Ως αποτέλεσμα αυτού ο Άγγλος μεσοεπιθετικός έμεινε εκτός πλάνων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία τον έστειλε δανεικό στη Χετάφε.

Στην Ισπανία ο 22χρονος φαίνεται ότι βρήκε τον εαυτό του ξανά. αφού η παρουσία του μέχρι στιγμής είναι αρκετά καλή. Σε 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ο Γκρίνγουντ έχει πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ, βοηθώντας την προσπάθεια της ομάδας του να «κυνηγήσει» τις όποιες πιθανότητες να βγει στην Ευρώπη. 

Η καλή του εικόνα λοιπόν έχει κάνει την Ατλέτικο Μαδρίτης να... κοιτάξει με καλό μάτι την περίπτωσή του. Ωστόσο η περίπτωσή του δεν θα είναι εύκολη δεδομένου ότι ανήκει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,  η οποία δεν αποκλείεται να αποκτήσει ξανά στο τέλος της σεζόν. 

Ενώ την ίδια ώρα το 25% του Άγγλου ποδοσφαιριστή ανήκει στη Χετάφε, η οποία έχει πληρώσει ένα ποσό του ενός εκατομμυρίου για να τον κάνει δικό τη με τη μορφή δανεισμού. Άλλωστε ο τεχνικός της ομάδας της Μαδρίτης, Πέπε Μπορδαλάς σε δηλώσεις που έχει κάνει, υποστήριξε πως ο 22χρονος δεν έχει δώσει ακόμα το 100% του εαυτού του. 

«Όταν ο Γκρίνγουντ είναι στο 100% θα δούμε, αν είναι τώρα στο επίπεδό του, αλλά έχει τις προοπτικές να παίξει σε μία μεγάλη ομάδα», ήταν τα λόγια του στη MARCA.