Η UEFA σκέφτεται να τιμωρήσει τους παίκτες της Γουέστ Χαμ που προστάτευσαν τις οικογένειές τους

Οπαδοί της Γουέστ Χαμ και Άλκμααρ

i

PrtScr

Η UEFA σκέφτεται να τιμωρήσει τους παίκτες της Γουέστ Χαμ που προστάτευσαν τις οικογένειές τους

Sportal newsroom 16:07 - 21.05.2023

Η UEFA σκέφτεται να τιμωρήσει τους παίκτες της Γουέστ Χαμ, οι οποίοι έσπευσαν να υπερασπιστούν τις οικογένειές τους από τους οπαδούς της Αλκμάαρ.

Η Γουέστ Χαμ επικράτησε της Αλκμάαρ 1-0 στη ρεβάνς του ημιτελικού του Conferenece League και σε συνδυασμό με τη νίκη της στην Αγγλία, προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης. 

Ο αγώνας όμως στιγματίστηκε από επεισόδια στο τέλος του παιχνιδιού. Οπαδοί της ολλανδικής ομάδας κατευθύνθηκαν προς το σημείο που καθόντουσαν οι οικογένειες των παικτών των «σφυριών» και τους επιτέθηκαν. 

Όπως είναι λογικό ορισμένοι ποδοσφαιριστές της αγγλικής ομάδας έσπευσαν να υπερασπιστούν τους ανθρώπους τους, ενώ στο σημείο πήγε και ο επιθετικός της Αλκμάαρ, Βαγγέλης Παυλίδης, που λειτούργησε σαν πυροσβέστης. 

Παρόλα αυτά όμως η UEFA σκέφτεται να τιμωρήσει τους παίκτες της Γουέστ Χαμ. Πιο αναλυτικά η Telegraph αναφέρει ότι η Ομοσπονδία θεωρεί πως ορισμένοι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Λονδίνου συμμετείχαν στα επεισόδια, για να υπερασπιστούν τους δικούς τους ανθρώπους. Αυτοί οι παίκτες συγκεκριμένα είναι ο Ντέκλαν Ράις, ο Σαΐντ Μπενράχμα, ο Φλιν Ντάουνς και Μάικλ Αντόνιο