«Καθάρισε» ο Ράσφορντ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
i

Ράσφορντ/©printscreen twitter

«Καθάρισε» ο Ράσφορντ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Sportal newsroom 16:24 - 31.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:38 - 31.12.2022

Με ένα γκολ του Μάρκους Ράσφορντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβλήθηκε με 1-0 της Γουλβς για τη 18η αγωνιστική της Premier League.

Η επιλογή του Έρικ Τεν Χαγκ να αφήσει στον πάγκο τον Μάρκους Ράσφορντ στον αγώνα με τη Γουλβς προκάλεσε έκπληξη. Ο Άγγλος επιθετικός είναι σε τρομερή κατάσταση, με τον προπονητή της ομάδας του Μάντσεστερ να κάνει λόγο για πειθαρχικό παράπτωμα.

Ο Ράσφορντ, μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και με δικό του γκολ στο 76’ έδωσε το τρίποντο (1-0) στον αγώνα κόντρα στη Γουλβς. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έκλεισαν νικηφόρα το 2022 και έφτασαν στους 32 βαθμούς σε 16 αγώνες παραμένοντας εντός τετράδας. 

Αυτά ψάχνουν στην χειμερινή μεταγραφική αγορά οι Big-6 της Premier League
PREMIER LEAGUE

09:51 - 30.12.2022

Αυτά ψάχνουν στην χειμερινή μεταγραφική αγορά οι Big-6 της Premier League

Αρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ, Λίβερπουλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επιδιώξουν ενίσχυση σε όλους τους τομείς, κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ώστε να διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο της Premier League.

Η Γουλβς, από την άλλη, είναι σε τροχιά υποβιβασμού. Η ομάδα του Λοπετέγι είναι στη 18η θέση με 13 βαθμούς.

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ μπήκε επιθετικά στον αγωνιστικό χώρο και κυνήγησε το γρήγορο γκολ. Στο 10’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Μπουένο ενώ επτά λεπτά αργότερα ήταν σειρά της Γιουνάιτεντ να χάσει μεγάλη ευκαιρία με τον Σα να δείχνει τα αντανακλαστικά του σε προσπάθεια του Γκαρνάτσο.

Στο 26’ ο Ντιέγκο Κόστα έκανε ωραία κίνηση, μπήκε στην περιοχή αλλά ο Ντε Χέα μπλόκαρε σταθερά του αδύναμο σουτ που επιχείρησε. Οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα καλή στιγμή στο 30’ αλλά οι αμυντικοί της ομάδας του Λοπετέγι έδιωξαν την προσπάθεια του Μαρσιάλ.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου αλλά ο Ντε Χέα έδειξε τα αντανακλαστικά του. Στο 59’ ο Ρούμπεν Νέβες εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ με τον Ισπανό τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ. 

Στο 76ο λεπτό ο Μάρκους Ράσφορντ έδωσε τη λύση για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Άγγλος επιθετικός με ένα εντυπωσιακό σόλο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σα.

Ο ίδιος παίκτης σκόραρε και πάλι στο 84’ αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε για χέρι. Ο Ντε Χέα κράτησε ανέπαφη την εστία του με μία εντυπωσιακή επέμβαση στις καθυστερήσεις του αγώνα.