Επιστροφή στις νίκες για τη Γουλβς, 1-0 την Μπέρνλι

Επιστροφή στις νίκες για τη Γουλβς, 1-0 την Μπέρνλι

Δημήτρης Χούπης 23:26 - 05.12.2023

Μετά από δύο σερί ήττες η Γουλβς επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 για τη 15η αγωνιστική της Premier League.

Η Γουλβς επέστρεψε στις νίκες, αφού επικράτησε με 1-0 της Μπέρνλι για τη 15η αγωνιστική της Premier League

Στο πρώτο μέρος η Μπέρνλι πατούσε λίγο καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά οι «λύκοι» ήταν εκείνοι που απείλησαν πρώτοι με τον Σαράμπια. Στη συνέχεια η ομάδα του Βενσάν Κομπανί είχε δυο καλές στιγμές με τον Ροντρίγκες και τον Μπράουνχιλ, αλλά στο 42ο λεπτό η Γουλβς άνοιξε το σκορ. 

Μετά από λάθος της άμυνας των «κλάρετς», ο Κούνια πήρε την μπάλα έδωσε στον Χι Τσαν κι αυτός με ωραίο διαγώνιο πλασέ έκανε το 1-0. 

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν καλός, αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες, αλλά η Γουλβς ήταν αυτή που έχασε τη μεγαλύτερη. Στο 54ο λεπτό ο Λεμινά μετά από εκτέλεση φάουλ, σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά από το οριζόντιο δοκάρι. 

Ο Κούνια στο 77' είχε κι άλλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της, σούταρε αλλά ο Τράφορντ απέκρουσε εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία. Στη συνέχεια οι «λύκοι» κράτησαν με ευκολία το προβάδισμα και επέστρεψαν στις νίκες. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ