Παραμένει στη Γουλβς για ακόμα τέσσερα χρόνια ο Ζοσέ Σα
i

©Wolves

Παραμένει στη Γουλβς για ακόμα τέσσερα χρόνια ο Ζοσέ Σα

Δημήτρης Χούπης 16:48 - 29.09.2023

Η Γουλβς ανακοίνωσε την υπογραφή νέου συμβολαίου τετραετίας με τους «Λύκους», κάτι που σημαίνει ότι ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού θα μείνει στο Molineux μέχρι το καλοκαίρι 2027.

Ο Ζοσέ Σα θα παραμείνει στη Γουλβς για ακόμα τέσσερα χρόνια. Ο Πορτογάλος πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους «Λύκους», το οποίο έχει διάρκεια τεσσάρων χρόνων, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει στο Molineux μέχρι το καλοκαίρι του 2027. 

Από την πρώτη χρονιά του στο Γουλβερχάμπτον, ο Πορτογάλος έδειξε τις ικανότητές του, κρατώντας την εστία του ανέπαφη έντεκα φορές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βγει παίκτης της χρονιάς για τη Γουλβς και από τους οπαδούς και τους συμπαίκτες του. Την περσινή χρονιά ο Σα έκανε ρεκόρ με την ομάδα του, καθώς είχε 12 clean sheets. 

Ο Ζοσέ Σα έγινε παίκτης της Γουλβς το καλοκαίρι του 2021, τον οποίο η Γουλβς τον απέκτησε από τον Ολυμπιακό. Έκτοτε έχει γίνει ένας εκ των πιο σημαντικών παικτών της ομάδας του Γουλβερχάμπτον, όντας παράλληλα βασικός και αναντικατάστατος. 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Ζοσέ θα είναι μέλος της επόμενής μας μέρας, θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό, εντός κι εκτός γηπέδου. Είναι ενθουσιασμένος απ' ότι κάνουμε, αλλά είναι επίσης κατανοητό ότι αρέσει στον κόσμο. Στη θέση του είναι πολύ σημαντικός. 

Επικό βίντεο: Η Ryanair προσφέρει φθηνή πτήση στον Οσίμεν για Λονδίνο για μεταγραφή στην Τσέλσι
SERIE A

10:06 - 29.09.2023

Επικό βίντεο: Η Ryanair προσφέρει φθηνή πτήση στον Οσίμεν για Λονδίνο για μεταγραφή στην Τσέλσι

Με τις φήμες να αναφέρουν πως το μέλλον του Βίκτορ Οσίμεν είναι αβέβαιο στη Νάπολ, με το όνομα του Νιγηριανού επιθετικού να έχει συνδεθεί με την Τσέλσι, η Ryanair αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τη διαμάχη για να διαφημίσει πτήσεις προς το Λονδίνο.

Είναι κάτι που το κέρδισε. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και ένας ηγέτης στο γήπεδο, βελτιώνεται όλη την ώρα. Είναι μια επιβράβευση για τη σκληρή δουλειά που έχει κάνει. Μπορεί να δει που οδεύει η ομάδα και σε τι σκοπεύουμε να κάνουμε, όντας αρκετά χαρούμενος. Είναι ένας νικητής, είναι κάποιος που μπορούμε να βασιστούμε και θέλουμε να τον έχουμε μαζί μας», ήταν τα λόγια του αθλητικού διευθυντή της Γουλβς, Ματ Χομπς.