Η Γουλβς τρόλαρε τον Κλοπ κι άλλαξε το αποτέλεσμα του αγώνα με την Λίβερπουλ για χάρη του (vid)

Γιούργκεν Κλοπ

i

Ο Γιούργκεν Κλοπ/©Chris Brunskill/Getty Images/Ideal Images

Η Γουλβς τρόλαρε τον Κλοπ κι άλλαξε το αποτέλεσμα του αγώνα με την Λίβερπουλ για χάρη του (vid)

Κώστας Τόπας 08:45 - 05.02.2023

Η Γουλβς είχε κέφια μετά τη σπουδαία της νίκη με 3-0 επί της Λίβερπουλ, με αποτέλεσμα να «τρολάρουν» την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Ο εφιάλτης συνεχίζεται για τη Λίβερπουλ! Οι «Reds» ηττήθηκαν με 3-0 από τη Γουλβς στο «Μολινό», φτάνοντας τα τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια δίχως νίκη στην Premier League. Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ υποχώρησε στην 10η θέση της βαθμολογίας.

«Πάτησε» την τραγική Λίβερπουλ η Γουλβς, επέστρεψε στις νίκες η Γιουνάιτεντ
PREMIER LEAGUE

19:14 - 04.02.2023

«Πάτησε» την τραγική Λίβερπουλ η Γουλβς, επέστρεψε στις νίκες η Γιουνάιτεντ

Ο κατήφορος δεν έχει τέλος για τη Λίβερπουλ, που γνώρισε ταπεινωτική ήττα από τη Γουλβς με 3-0. Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα η Γιουνάιτεντ, επικρατώντας 2-1 της Κρίσταλ Πάλας.

Κόντρα στους «λύκους», η Λίβερπουλ παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι και το 70' είχαν την ευκαιρία να βρουν δίχτυα, με τους Κεϊτά, Σαλάχ και Νούνιες. Τελικά όμως το γκολ δεν ήρθε ποτέ και οι «Reds» έφυγαν από το «Μολινό» με άδεια χέρια. 

Στο 71' η Γουλβς διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με τον Ρούμπεν Νέβες, ωστόσο σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ, το γκολ δεν... έπρεπε να μετρήσει.

«Το τρίτο γκολ δεν το μετράω επειδή ήταν η πρώτη φορά που πέρασαν τη γραμμή της σέντρας στο δεύτερο μέρος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός, για να έρθει αφοπλιστική απάντηση από τους νικητές.

Τι έκαναν; Αλλαξαν στα social media το σκορ για χάρη του Κλοπ και το έκαναν 2-0 αντί για... 3-0, διαγράφοντας το γκολ του Νέβες στο 71'.