Χριστουγεννιάτικο τρίποντο για τη Γουλβς που επικράτησε της Τσέλσι
i

Photo by James Gill - Danehouse/Getty Images

Χριστουγεννιάτικο τρίποντο για τη Γουλβς που επικράτησε της Τσέλσι

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:41 - 24.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:42 - 24.12.2023

Τη νίκη κόντρα στην Τσέλσι πανηγύρισε η Γουλβς, η οποία... χάλασε τα Χριστούγεννα των «μπλε» επικρατώντας με 2-1, στο ματς της 18ης αγωνιστικής της Premier League.

Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο πήρε η Γουλβς, η οποία επικράτησε της Τσέλσι στο Μολινό με 2-1. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σχεδόν σε όλο το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της Premier League, εξασφαλίζοντας ένα εύκολο τρίποντο.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με καλύτερη στιγμή εκείνη του Στέρλιγνκ, ο οποίος έκλεψε την μπάλα από τον Γκόμες λίγο έξω από την περιοχή, βγήκε σε τετ α τετ με τον Σα, αλλά την έστειλε πάνω στον Πορτογάλο.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν από στημένη φάση στο 51', με τον Λεμινά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Ακολούθησαν τα παράπονα για πέναλτι σε ανατροπή του Χουάνγκ στην περιοχή, με τον διαιτητή να μην δείχνει όμως, παράβαση.

Ακολούθησαν οι... εκρηκτικές καθυστερήσεις, όπου οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ. Στο 90+3' ο Ντόχερτι σκόραρε για το 2-0 της Γουλβς, και τρία λεπτά μετά ο Ενκουνκού από σέντρα του Στέρλινγκ έστειλε την μπάλα στην εστία του Σα, μειώνοντας στο τελικό 2-1. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: