«Μπαμπά, συνέχισε να παλεύεις», το συγκινητικό μήνυμα του Λεμίνα για τον πατέρα του μετά τη νίκη επί της Τσέλσι (vid)

Μάριο Λεμίνα

i

©Photo by James Gill - Danehouse/Getty Images/Ideal Images

«Μπαμπά, συνέχισε να παλεύεις», το συγκινητικό μήνυμα του Λεμίνα για τον πατέρα του μετά τη νίκη επί της Τσέλσι (vid)

Κώστας Τόπας 09:24 - 25.12.2023

Ο Μάριο Λεμίνα ξεχώρισε στη νίκη της Γουλβς κόντρα στη Τσέλσι την Κυριακή (24/12) στην Premier League (2-1). Ο Γκαμπονέζος μέσος, MVP του αγώνα, βρήκε την ευκαιρία να στείλει δύναμη στον πατέρα του, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και δύο μήνες.

Ο Μάριο Λεμίνα ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της νίκης της Γουλβς επί της Τσέλσι αυτή την Κυριακή (24/12), κατά τη διάρκεια της 18ης αγωνιστικής της Premier League (2-1). Παραταχθείς στη μεσαία γραμμή δίπλα στον Ζοάο Γκόμες, ο Γκαμπονέζος διεθνής (26 συμμετοχές, 3 γκολ) έλαμψε απέναντι στους «μπλε», δείχνοντας τη φυσική του επίδραση και την τεχνική του ποιότητα. 

Ο πρώην παίκτης της Νις, που αποκτήθηκε από τους «λύκους» στην αρχή της χρονιάς για 11 εκατομμύρια ευρώ, άνοιξε το σκορ με κεφαλιά από κόρνερ, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου στο «Μολινό».

Μια εμφάνιση υψηλού επιπέδου που τον έχρισε παίκτη του αγώνα. Με την παραλαβή του τροπαίου του, ο 30χρονος αποκάλυψε ότι ο πατέρας του ήταν στο νοσοκομείο για δύο μήνες. Και ο πρώην μέσος της Μαρσέιγ και της Γιουβέντους του έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Ήθελα να είμαι κοντά του»

«Μπαμπά, συνέχισε να παλεύεις, είμαστε όλοι μαζί», είπε ο Μάριο Λεμίνα με συγκίνηση. Ο ιθαγενής της Λιμπρεβίλ, ο οποίος έχει τρία γκολ σε οκτώ εμφανίσεις με τη Γουλβς, είπε: «Ήθελα να είμαι κοντά του, αλλά πρέπει να κάνω τη δουλειά μου».

Μετά από αυτή την επιτυχία κόντρα στους Λονδρέζους, η Γουλβς είναι πλέον 11η στην Premier League, δέκα βαθμούς μπροστά από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Οι παίκτες του Γκάρι Ο' Νιλ θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν τον αγώνα τους αυτή την Τετάρτη (27/12, 21:30) κόντρα στη Μπρέντφορντ, πριν υποδεχτούν την Έβερτον το επόμενο Σάββατο (30/12, 17:00).