Γρηγορίου: «Τιτάνια η προσπάθεια από τη μέρα που ήρθα στον Ιωνικό»

Γρηγορίου: «Τιτάνια η προσπάθεια από τη μέρα που ήρθα στον Ιωνικό»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:27 - 08.04.2023

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μιλώντας μετά τη νίκη του Ιωνικού, κόντρα στον Παναιτωλικό, στάθηκε στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του για παραμονή στην κατηγορία.

Ο Ιωνικός επικράτησε του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και με αυτόν τον τρόπο εξασφάλισε ένα σημαντικό τρίποντο, ενόψει προσπάθειας που κάνει για παραμονή στη Stoiximan Super League.

Η βαθμολογία των play outs: «Σφαγή» για την παραμονή μετά τα τεράστια διπλά Ιωνικού και Λεβαδειακού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:35 - 08.04.2023

Η βαθμολογία των play outs: «Σφαγή» για την παραμονή μετά τα τεράστια διπλά Ιωνικού και Λεβαδειακού

Ο Ιωνικός και ο Λεβαδειακός πήραν σπουδαίες νίκες σε Αγρίνιο και Τρίπολη, αντίστοιχα και πλέον τέσσερις ομάδες βρίσκοντα σε απόσταση δύο βαθμών. Μεγάλο μπλέξιμο για Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο τεχνικός των Νικαιωτών στάθηκε στην αλλαγή της ομάδας του από την ημέρα που ο ίδιος ανέλαβε την τεχνική της ηγεσίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Cosmote TV:

Για το παιχνίδι: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί, οι τρεις παλικαρίσιοι βαθμοί ήταν πολύτιμοι για μας, θέλαμε να κλείσουμε χώρους, να διαφυλάξουμε το αποτέλεσμα, χάσαμε και μία τεράστια ευκαιρία με τον Ελευθεριάδη.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε μέχρι το τελευταίο λεπτό, ήμασταν τυχεροί στο τέλος. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί και η σημερινή νίκη και προσπάθεια από την ημέρα που ήρθα στην ομάδα είναι τιτάνια».

Για τη συνέχεια στα playouts: «Καμία πρόβλεψη, μέχρι τις 13 Μαΐου αυτή θα είναι η διαδικασία. Για να αισθανθούμε σίγουροι, χρειαζόμαστε άλλες τέσσερις νίκες μαζί με τη σημερινή».