Χωρίς Σάστρε και Κουλιεράκη κόντρα σε Βόλο ο ΠΑΟΚ!

Ζοάν Σάστρε

i

© ΙΝΤΙΜΕ

Χωρίς Σάστρε και Κουλιεράκη κόντρα σε Βόλο ο ΠΑΟΚ!

Με απουσίες κόντρα στον Βόλο για την 4η αγωνιστική των Play Off ο ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Βόλο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play off της Super League, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μην έχει στην διάθεσή του τον Ζοάν Σάστρε και τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Ο Ισπανός μπακ ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξί τετρακέφαλο και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής, ενώ ο Κουλιεράκης τέθηκε... νοκ-άουτ για λόγους αποφόρτισης εξαιτίας των συνεχόμενων ματς.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Μετά από δύο ανεπιτυχή αποτέσματα, το μοναδικό “φάρμακο” όπως τονίζουν άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας είναι το επόμενο παιχνίδι κι οι τρεις βαθμοί. Με αυτό τον στόχο ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή (09.04) στην Τούμπα τον ΝΠΣ Βόλος για την 4η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League 2022-23.

Η προπόνηση του Σαββάτου (08.04) περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Ζόαν Σάστρε ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξί τετρακέφαλο και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αγώνα, όπως κι ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης για λόγους αποφόρτισης. Με ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Τόμας Κεντζιόρα και Γιάσμιν Κούρτιτς.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Κάργας, Ράφα Σοάρες, Φιλίπε Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Μπράντον.