Μία πρωταθλήτρια Ευρώπης στην Τούμπα!

Αναστασία Αβραμίδου-Σκάκι ΠΑΟΚ

i

©ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Μία πρωταθλήτρια Ευρώπης στην Τούμπα!

Η ακαδημία σκάκι του ΠΑΟΚ τέθηκε αντιμέτωπη με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναστασία Αβραμίδου στο στάδιο της Τούμπας.

Μια διαφορετική… μονομαχία έγινε στο γήπεδο της Τούμπας, με την έδρα του ΠΑΟΚ να υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ευρώπης στο σκάκι, Αναστασία Αβραμίδου, προκειμένου να δώσει το παρών σε ένα ξεχωριστό τουρνουά.

Πιο συγκεκριμένα, τέθηκε αντιμέτωπη με τα μέλη της ακαδημίας σκάκι του ΠΑΟΚ, για έναν αγώνα simultane, με την Αβραμίδου να παίρνει 23 νίκες, και μια παρτίδα να ολοκληρώνεται ισόπαλη.

Aναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Το γήπεδο της Τούμπας άνοιξε τις πόρτες αλλά αυτή τη φορά όχι για ποδόσφαιρο. Η έδρα του ΠΑΟΚ υποδέχθηκε την Αναστασία Αβραμίδου, για ένα ξεχωριστό τουρνουά σκάκι.

Το νέο γκολ του ασταμάτητου Άκπομ σε μία ονειρική σεζόν και οι αναμενόμενες μεταγραφικές «σειρήνες» (vid)
REST OF THE WORLD

10:27 - 08.04.2023

Το νέο γκολ του ασταμάτητου Άκπομ σε μία ονειρική σεζόν και οι αναμενόμενες μεταγραφικές «σειρήνες» (vid)

Ο Τσούμπα Άκπομ πέτυχε γκολ σε ακόμη ένα ματς, στην εντός έδρας ήττα της Μίντλεσμπρο κόντρα στην Μπερνλι (1-2) κι έδωσε συνέχεια στην απίθανη σεζόν που πραγματοποιεί μέχρι στιγμής.

Η Αναστασία, κάτοχος του τίτλου FIDE γυναίκας διεθνούς metre (wim), δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης και βασικό μέλος της Εθνικής Ελλάδος γυναικών, αποδέχθηκε την πρόσκληση του τμήματος σκάκι του ΑΣ ΠΑΟΚ για έναν αγώνα simultane.

Τα μέλη της Ακαδημίας Σκάκι του Δικεφάλου είχαν την δυνατότητα να αντιμετωπίσουν μία παγκοσμίου φήμης παίκτρια, να συνομιλήσουν μαζί της και να μάθουν μερικά από τα μυστικά του παιχνιδιού.

Το simultane διεξήχθη παρουσία του γενικού γραμματέα ευρωπαϊκής ομοσπονδίας σκάκι, Θεόδωρου Τσορμπατζόγλου, με την Αναστασία να αντιμετωπίζει ταυτόχρονα 24 παίκτες, κάθε ηλικίας.

Η πρωταθλήτρια κατάφερε να πάρει 23 νίκες, ενώ μία παρτίδα έληξε ισόπαλη, αν και το σκορ σε τέτοια παιχνίδια, έχει μικρή σημασία.

Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τμήμα σκάκι του ΑΣ ΠΑΟΚ.

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν οι παιδικές Κατασκηνώσεις Καλύβας στην Μεταμόρφωση Χαλκιδικής».