Γρηγορίου: «Αξίζαμε να νικήσουμε τον Άρη, ας μην μας ξεγράφουν»

Μιχάλης Γρηγορίου

i

©intime

Γρηγορίου: «Αξίζαμε να νικήσουμε τον Άρη, ας μην μας ξεγράφουν»

Δημήτρης Χούπης 21:53 - 10.02.2024

Ο Μιχάλης Γρηγορίου φάνηκε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του μετά την ισοπαλία με τον Άρη, λέγοντας ότι θα μπορούσε ακόμα και να κερδίσει.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε έναν σημαντικό βαθμό κόντρα στον Άρη (0-0) ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων, Μιχάλης Γρηγορίου, φάνηκε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του, τονίζοντας ότι θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη. Ενώ στο τέλος ανέφερε ότι κανείς δεν πρέπει να ξεγράφει τον ΠΑΣ. 

window.setTimeout(function (){const cssHref='https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566';if (!document.querySelector(`[href="${cssHref}"]`)){let scriptCss=document.createElement('link');scriptCss.href=cssHref;scriptCss.rel='stylesheet';scriptCss.type='text/css';document.body.appendChild(scriptCss);}const scriptSrc='https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js';if (!document.querySelector(`[src="${scriptSrc}"]`)){let scriptTag=document.createElement('script');scriptTag.src=scriptSrc;scriptTag.defer=true;scriptTag.onload=function (){let widgetLoaderConfig={CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com',ODD_CLIENT: 'default',APP_LINK: 'desktop',API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/',API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e',LANG: 'el',REQUEST_INTERVAL: 30,ENABLE_BET_SLIP: false,AUTHOR: false,THEME: "light",TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr",LINK_OPTIONS_V2: {'player': {'url': '/podosfairo/paixtes/{playerId}'},'team': {'url': '/podosfairo/{teamId}'},'tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{tournamentId}'},'match': {'url': '/podosfairo/agonas/{matchId}','sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'}},'configuration': {'newWindow': false},'standings_tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{standingsId}/vathmologies'}}};window.setTimeout(function (){new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig);}, 200);};document.head.appendChild(scriptTag);} else {new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig);}}, 0);

Αναλυτικά όσα είπε

«Αρχικά, είμαι ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών μου. Γιατί απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα όπως είναι ο Άρης, καταφέραμε να μην δεχτούμε γκολ. Αλλά αυτό που θέλω να πω είναι πως καταφέραμε να τον περιορίσουμε και σε ευκαιρίες. Αν θυμάμαι καλά, είναι μια φάση που απόκρουσε ο Νάγκι.

Από κει και πέρα, στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε και είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να προηγηθούμε, όπως και στο δεύτερο, αλλά σε διαφορετική περίπτωση αν μια ομάδα άξιζε να κερδίσει τότε ήταν η δικιά μας. Αλλά η βελτίωση της ομάδας, μετά και το τελευταίο της παιχνίδι κόντρα στην Λαμία και το γεγονός πως περιορίσαμε τα λάθη μας, εμένα με αφήνει ικανοποιημένο.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, για το παιχνίδι που έκαναν. Θα πρέπει στη συνέχεια να εξαλείψουμε τα ατομικά μας λάθη, γιατί αυτά ήταν που μας έφερε πίσω σε πολλά παιχνίδια και δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε στα περισσότερα από αυτά. Προφανώς όταν περιορίζεις τα ατομικά σου λάθη, έχεις την δυνατότητα να κοιτάζεις και κάτι καλύτερο. 

Θα συνεχίσω να λέω να μην μας ξεγράφει κάποιος, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα, τα νέα παιδιά θέλουν χρόνο, για να μπορέσουν να βοηθήσουν και να φτάσουμε στην τελική ευθεία και να διεκδικήσουμε την παραμονή για την λαμπρή ιστορία του ΠΑΣ και για τον κόσμο του».

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }