Η βαθμολογία της Stoiximan Super League πριν το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Η βαθμολογία της Stoiximan Super League πριν το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:29 - 10.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:41 - 10.02.2024

Ο Ολυμπιακός πρόσθεσε ένα εύκολο τρίποντο στη συλλογή του, ο Παναιτωλικός ένα πολύτιμο και ο ΠΑΣ έμεινε στο «Χ» με τον Άρη. Δείτε τη βαθμολογία της Stoiximan Super League πριν το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ.

Με το τελικό σφύριγμα του Ιωάννη Παπαδόπουλου στο Παναιτωλικός - Ατρόμητος, ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις του Σαββάτου για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι Αγρινιώτες απέσπασαν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία. Πλέον, ο σύλλογος του Γιάννη Πετράκη βρίσκεται τρεις βαθμούς μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού. 

Λίγη ώρα πριν ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη ολοκληρώθηκε δίχως γκολ. Ένα αποτέλεσμα που δεν ευνόησε ούτε τους μεν (που βρίσκονται στη τελευταία θέση), ούτε τους δε. Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-0 του ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και μείωσε στους 6 βαθμούς από την κορυφή του πρωταθλήματος. 

Για αυτή θα μονομαχήσουν το βράδυ της Κυριακής (11/2, 20:00) ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Τη δεδομένη στιγμή ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται στην πρώτη θέση με 50 βαθμούς, ενώ η Ένωση ακολουθεί με δύο βαθμούς λιγότερους. 

Η βαθμολογία της Stoiximan Super League: