«Ιδέα του Μελισσανίδη η ταινία για τον Στέλιο Καζαντζίδη» (vid)

«Ιδέα του Μελισσανίδη η ταινία για τον Στέλιο Καζαντζίδη» (vid)

Sportal newsroom 17:10 - 10.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:11 - 10.02.2024

Η σεναριογράφος της ταινίας για τον αείμνηστο Στέλιο Καζαντζίδη, ήταν μία ιδέα του ηγέτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η φωνή του μεγάλωσε γενιές και γενιές Ελλήνων.

Τα τραγούδια του είναι διαχρονικά και συνεχίζουν να συντροφεύουν τους Έλληνες. Ο αείμνηστος Στέλιος Καζαντζίδης, δεδομένα ήταν ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές της χώρας, αν όχι ο κορυφαίους. Ο ίδιος δεν έκρυψε και το πάθος του για την ΑΕΚ.

Η ζωή του τεράστιου Στέλιου Καζαντζίδη θα γίνει ταινία και η σεναριογράφος Κατερίνα Μπέη μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» στον Alpha και έκανε την αποκάλυψη.

Τόνισε ότι η ταινία ήταν μια ιδέα του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος είναι γνωστό ότι είχε λατρεία για τον Στέλιο Καζαντζίδη.

«Η ιδέα ξεκίνησε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος είχε δει την “'Ευτυχία” κι έχει πάθος με τον Στέλιο Καζαντζίδη», είπε αρχικά η Μπέη στη Ναταλία Γερμανού και πρόσθεσε:

«Έκανε μια επαφή με την εταιρία παραγωγής και στη συνέχεια κάναμε ένα ραντεβού. Κατόπιν, μιλήσαμε μεταξύ μας για να δούμε τι έχει περισσότερο ενδιαφέρον κι αποφασίσαμε ότι πιο μεγάλη γοητεία έχει το ξεκίνημά του.

Πως ένα παιδί που είδε τον μπαμπά του να πεθαίνει επειδή τον έσπασαν στο ξύλο οι Χίτες μπροστά στα μάτια του, έγινε ξαφνικά ο πατέρας της οικογένειας σε ηλικία 13-14 ετών».

Δείτε το βίντεο