Γύρισε και προπονήθηκε ο Χατζισαφί, αποφασίζει ο Αλμέιδα για την Τούμπα

Χατζισαφί

i

Εχσάν Χατζισαφί/©intime

Γύρισε και προπονήθηκε ο Χατζισαφί, αποφασίζει ο Αλμέιδα για την Τούμπα

Κώστας Τσίλης 15:08 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:08 - 09.02.2024

Ο Χατζισαφί επέστρεψε στην Αθήνα, μπήκε ξανά σήμερα στις προπονήσεις της ΑΕΚ και πλέον ο Αλμέιδα θα επιλέξει την διαχείριση που θα κάνει και για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Έτσι κι αλλιώς είναι τέτοιος ο χαρακτήρας του Εχσάν Χατζισαφί, που από την πρώτη στιγμή που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα του Ιράν, είχε στο μυαλό του να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην Ελλάδα και τις προπονήσεις της ΑΕΚ. Ο Ιρανός μπακ όπως είχε ενημερώσει τους ανθρώπους της Ένωσης, γύρισε χθες το βράδυ στην Αθήνα. Και σήμερα ήταν κανονικά παρών στα Σπάτα. 

Ο Χατζισαφί προπονήθηκε αλλά μ' ένα πρόγραμμα προσαρμογής και όχι σε φουλ ρυθμούς. Βεβαίως είναι πιθανό στην αυριανή τελευταία προπόνηση, να μπει στο κανονικό πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Σε κάθε περίπτωση, είναι στο χέρι του Ματίας Αλμέιδα, να αποφασίσει πως θα διαχειριστεί τον Ιρανό μπακ, ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Χατζισαφί βρίσκεται σε φουλ αγωνιστική ετοιμότητα αυτό είναι δεδομένο. Ωστόσο έχει καταπονηθεί με συνεχόμενα ματς με το Ιράν στο Asian Cup. Ενώ έχει κάνει και ταξίδι από το Κατάρ για να επιστρέψει στην Αθήνα. 

Ο Αλμέιδα προφανώς και θα ζυγίσει όλα τα δεδομένα, ίσως μιλήσει και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και θα αποφασίσει ενόψει Τούμπας. Το πιο πιθανό είναι να πάρει ο Αργεντινός τεχνικός τον Χατζισαφί μαζί του στην αποστολή για την Θεσσαλονίκη. Ωστόσο είναι μάλλον δύσκολο (εως και απίθανο) να τον ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα. Χωρίς πάντως αυτό να μπορεί να αποκλειστεί ως ενδεχόμενο.  Μάλιστα αν τελικά δεν επιλέξει ο Αλμέιδα τον Χατζισαφί, επικρατέστερο είναι το σενάριο να επιστρατεύσει και πάλι τον Λάζαρο Ρότα σε ρόλο αριστερού μπακ. Όπως έκανε και στα προηγούμενα ντέρμπι.