Στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας γιόρτασε τα γενέθλια του ο… συνομήλικος της ΑΕΚ ο Θρασύβουλος Λιόγκας

Στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας γιόρτασε τα γενέθλια του ο… συνομήλικος της ΑΕΚ ο Θρασύβουλος Λιόγκας

Κώστας Τσίλης 18:07 - 08.02.2024

Ο Θρασύβουλος Λιόγκας υπήρξε ποδοσφαιριστής αλλά κυρίως ήταν και παραμένει οπαδός της ΑΕΚ και γιόρτασε τα 100α του γενέθλια με επίσκεψη στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας

Για κάθε οπαδό της ΑΕΚ, η επίσκεψη στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και η περιήγηση σ’ όλους τους χώρους του, ακόμα και στο γήπεδο, είναι έτσι κι αλλιώς ένα όνειρο. Πολύ περισσότερο για κάποιον που είναι… συνομήλικος της ΑΕΚ και όλα τα χρόνια του, τα πέρασε ως αθλητής και κυρίως ως φανατικός οπαδός του συλλόγου.

Η ΑΕΚ κόβει το γήπεδο σ’ όσους επιχειρήσουν να βάλουν μαζί τους δεύτερο άτομο χωρίς εισιτήριο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:40 - 08.02.2024

Η ΑΕΚ κόβει το γήπεδο σ’ όσους επιχειρήσουν να βάλουν μαζί τους δεύτερο άτομο χωρίς εισιτήριο

Αυστηρά μέτρα με την συνδρομή του συστήματος παρακολούθησης, προτίθεται να πάρει η ΑΕΚ, γι αυτούς που θα προσπαθήσουν να βάλουν μαζί τους στα τουρνικέ επιπλέον άτομο χωρίς εισιτήριο

Ο Θρασύβουλος Λιόγκας μαζί με τις κόρες του Αλεξάνδρα και Σοφία, γιόρτασε τα 100ά του γενέθλια, στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Στο γήπεδο της ομάδας στην οποία υπήρξε ποδοσφαιριστής στα εφηβικά του χρόνια, αλλά κυρίως ήταν και είναι ένας πιστός οπαδός της. Τον κύριο Λιόγκα υποδέχθηκαν στο γήπεδο ο Ηλίας Ατματσίδης και ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής. Και μαζί τους περιηγήθηκε σ’ όλους τους χώρους, με το πρόσωπο του να λάμπει από ευτυχία.

Η διευθύντρία Δημοσίων Σχέσεων και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, Ανθή Παπακώστα, παρέδωσε το επετειακό μετάλλιο των 100 χρόνων της ομάδας. Με τον Θρασύβουλος Λιόγκα να δηλώνει πανευτυχής και συγκινημένος για την τιμή που του έγινε και να μοιράζεται τις… αιώνιες αναμνήσεις που έχει από την ΑΕΚ. Για τις εποχές που έμπαινε στο γήπεδο μαζί με τον Κλεάνθη Μαρόπουλο, αλλά και όλα όσα έχει ζήσει με την ΑΕΚ, όλα αυτά τα πολλά χρόνια που την ακολουθεί πιστά.