Η ΑΕΚ έχει μόνο νίκες και τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις της, μετά από τα ευρωπαϊκά ματς

Η ΑΕΚ έχει μόνο νίκες και τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις της, μετά από τα ευρωπαϊκά ματς

Κώστας Τσίλης 09:05 - 04.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:08 - 04.12.2023

Σε παιχνίδια πρωταθλήματος, είτε ντέρμπι, είτε όχι, η ΑΕΚ ξεσπάει σταθερά μετά από τα φετινά ευρωπαϊκά της ματς

Είναι γεγονός πως είχε ανοίξει μια συζήτηση για το πως διαχειρίζεται η ΑΕΚ τα παιχνίδια πρωταθλήματος, πριν από τις ευρωπαϊκές της μάχες. Και αυτό διότι μετρούσε εγχώρια στραβοπατήματα, πριν πάει σε ματς Ευρώπης. Η συζήτηση βεβαίως τελείωσε σε Τρίπολη και μετά σε Γιάννενα. Ωστόσο εκεί που δεν σηκώνει την παραμικρή κουβέντα, είναι το πως η ΑΕΚ πηγαίνει σε ματς πρωταθλήματος, μετά από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Διότι εκεί η Ένωση "ξεσπαθώνει". 

Η ΑΕΚ έχει φέτος μόνο νίκες στο πρωτάθλημα μετά από ευρωπαϊκά ματς. Ενώ έχει κάνει και τις καλύτερες εμφανίσεις της. Ακόμα και σε ντέρμπι. Μετά το καλοκαιρινό αποκλεισμό από το Champions League με την ήττα μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια με την Αντβέρπ, η ΑΕΚ πήγε στον Βόλο. Και πήρε τη νίκη με 3-2 και μάλιστα παίζοντας με δέκα παίκτες. Μετά τον θρίαμβο μέσα στο Μπράιτον, χρειάστηκε να παίξει ντέρμπι στην Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό. Κέρδισε με 2-1, με ανατροπή και με εξαιρετική εμφάνιση. 

Μετά την ισοπαλία στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Άγιαξ, σε ματς που η ΑΕΚ έπρεπε βάσει εικόνας να έχει κερδίσει, τα... σπασμένα πλήρωσε ο Παναιτωλικός. Η Ένωση κέρδισε εύκολα με 3-0. Επίσης μετά το ταξίδι στην Μασσαλία και την άδικη ήττα στο Βελοντρόμ, η ΑΕΚ κλήθηκε να παίξει και πάλι ματς ντέρμπι, αυτή την φορά με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έκανε μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις της και κέρδισε με 2-0. Ενώ μετά την ήττα από την Μαρσέιγ στη Νέα Φιλαδέλφεια, πάλι σε ματς πρωταθλήματος η ΑΕΚ έκανε ξέσπασμα. Κέρδισε την Λαμία με 3-0. 

Απόψε στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Πάλι μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι. Και μάλιστα από ένα ματς στο οποίο η ΑΕΚ ήταν εξαιρετική, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Ως εκ τούτου οι ποδοσφαιριστές του Ματίας Αλμέιδα έχουν πραγματικά ανάγκη να κάνουν ένα ξέσπασμα. Κάτι για το οποίο έχουν αποδείξει μέχρι τώρα, πως έχουν βρει την συνταγή. 

🔴Sportal Sunday Live με Βόλος - Ολυμπιακός 2-2, τον Παπαπέτρου, τον Μαρτίνεθ & το σόου του Ιωαννίδη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!