Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης, είδε ΑΕΚ Β' - Αιολικός

Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης, είδε ΑΕΚ Β' - Αιολικός

Κώστας Τσίλης 17:13 - 03.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:38 - 03.12.2023

Το παρών στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ δίνει ο Μελισσανίδης, που παρακολούθησε και λίγο από το ματς της Β ομάδας με τον Αιολικό, αλλά προφανώς δεν είναι αυτός ο λόγος της επίσκεψης

Είναι αλήθεια πως ήδη από την περυσινή σεζόν, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει καθιερώσει μια πολύ συχνή παρουσία στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα. 

Κυρίως λόγω και της ξεχωριστής σχέσης που έχει αναπτύξει με τον Ματίας Αλμέιδα. Αλλά και για να στείλει μήνυμα στήριξης στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης δίνει το παρών και σήμερα στα Σπάτα.

Παρακολούθησε για λίγο, μαζί με ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, το παιχνίδι πρωταθλήματος της ΑΕΚ Β με τον Αιολικό. Μάλιστα ήταν ένα νικηφόρο ματς. 

Σπουδαίο διπλό για τον Λεβαδειακό κόντρα στον ΠΑΟΚ Β΄ - Ο Ολυμπιακός Β΄ «λύγισε» τα Χανιά
SUPER LEAGUE 2

16:52 - 03.12.2023

Σπουδαίο διπλό για τον Λεβαδειακό κόντρα στον ΠΑΟΚ Β΄ - Ο Ολυμπιακός Β΄ «λύγισε» τα Χανιά

Στα ματς που ξεχώρισαν από τη σημερινή (3/12) δράση της Super League 2, ο Λεβαδειακός πέρασε νικηφόρα από τη Θεσσαλονίκη και παρέμεινε στην κορυφή, ενώ στον άλλον όμιλο ο Ολυμπιακός Β΄ πανηγύρισε ένα σπουδαίο τρίποντο απέναντι στα Χανιά.

Αλλά πιθανότατα δεν ήταν αυτός ο βασικός λόγος που ο Μελισσανίδης βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ. Είναι μια κίνηση στήριξης προς τον Αλμέιδα και τους ποδοσφαιριστές του.