Η ΑΕΚ παρίσταται νομικά εναντίον των 105 συλληφθέντων για την φονική επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια
i

©intime

Η ΑΕΚ παρίσταται νομικά εναντίον των 105 συλληφθέντων για την φονική επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια

Κώστας Τσίλης 15:17 - 14.08.2023

Παράσταση προς υποστήριξη των περισσότερων κατηγοριών για τους συλληφθέντες για όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατέθεσε σήμερα η ΑΕΚ

Όπως ακριβώς έχει κάνει και η οικογένεια του Μιχάλη Κατσούρη, έτσι και η ΑΕΚ, το μόνο που έχει ζητήσει, είναι να υπάρξει δικαιοσύνη και τιμωρία όλων όσων ευθύνονται για τα γεγονότα της περασμένης Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και η Ένωση έκανε σήμερα πράξη αυτή την απαίτηση. 

Η ΑΕΚ και σ’ αυτή την καταραμένη συνθήκη, θα παίξει την μπάλα της
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

08:24 - 14.08.2023

Η ΑΕΚ και σ’ αυτή την καταραμένη συνθήκη, θα παίξει την μπάλα της

Όλα είναι εντελώς διαφορετικά και πιο περίπλοκα σε σχέση με τα ματς με τη Ντιναμό, αλλά η ΑΕΚ του Αλμέιδα έχει μάθει να κερδίζει τα πάντα μέσα από τις πιο ζόρικες συνθήκες. Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Μέσω της νομικής της εκπροσώπου, η ΑΕΚ κατέθεσε παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας κατά των 105 για  συλληφθέντων για την φονική επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η παράσταση αυτή αφορά τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, έκρηξη και κατοχή εκρηκτικών, διατάραξη οικιακής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και βιαιοπραγία πριν από εκδήλωση αθλητικής δραστηριότητας.

Αντίστοιχη παράσταση υποστήριξης για τις κατηγορίες για την δολοφονία του Μιχάλη, έχει καταθέσει μόνο η οικογένεια του. Αυτό προβλέπεται από το νόμο. Και πλέον δεδομένα, τόσο η οικογένεια του Μιχάλη, όσο και η ΑΕΚ, έχουν τεθεί και νομικά απέναντι από τους 105 συλληφθέντες.